Lajović oduševljen publikom u Brizbejnu: Ne bih mogao bez njih, kao da igramo Dejvis kup

Duci se posle svoje teške pobede uzda i u Đokovića

  • 0
Australia Tennis ATP Cup

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Dušan Lajović zahvalio je publici na velikoj podršci u Brizbejnu i kazao da bez podrške sa tribina ne bi mogao da preokrene meč protiv Lojda Herisa iz Južne Afrike.

- Delovalo je kao da igramo na Dejvis kupu! - prokomentarisao je Lajović posle trijumfa 3:6, 7:6 (4) i 6:3 u subotu ujutru.

- Osećao sam da mi ne ide u prvom setu, Lojd je bio izuzetno dobar sa osnovne linije. Pravio je pritisak i kada to uradi, osećate to. Nekako sam izdržao i dobio drugi set, a u trećem on je fizički pao i ja sam dobio jedan jako težak meč - objasnio je Lajović.

Požalio se malo i na uslove za igru i veliku vlažnost vazduha, ali je naposletku bitno samo to da je pobedio.

- Počeli smo preko dana, završili kada je počela noć. Nezgodno je, bilo je vrlo vlažno, nije bilo lako da se igra, ali sam nekako uspeo - rekao je Lajović.

Naredni meč na ATP kupu protiv Južne Afrike zakazan je između Novaka Đokovića i Kevina Andersona, a Lajović je pred taj duel otkrio da se uzda u svog kolegu iz reprezentacije.

- Uvek se oslanjamo na njega i on uvek oseća taj pritisak. Računamo da on donosi siguran poen za Srbiju, ali večeras neće biti lako jer igra protiv Kevina Andersona. Ipak, nadamo se da će pobediti - kazao je Lajović.

Video: Ludi australijski ples Novaka Đokovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA