≫ 

Novak posle Alpa stiže u Beograd: Na planini i u Srbiji skuplja energiju za pustinjsku vrelinu!

Novak Đoković će tokom prva tri meseca izmenjati nekoliko kontinenata i nekoliko različitih klimatskih zona

  • 9
Novak Đoković Foto: Instagram.com/djokernole

Najbolji teniser sveta Novak Đoković uživa u zasluženom odmoru posle pobede na Australijan openu, kojom je došao od 17. Grend slem titule u karijeri. Posle vrelog australijskog sunca, Novak je sa svojom suprugom Jelenom i decom otišao u Val Gardenu, da predahne u italijanskim Alpima.

Poznato je i koliko Novak voli skijanje, a to je potvrdio i tokom Australijan opena, kada je na pitanje "šta bi bio da nije teniser", bez dileme rekao - skijaš.

Novak je još na Kopaoniku od malih nogu uz tenis zavoleo i skijanje, a tu ljubav prenosi i na svoju decu.

Nema sumnje da je Novaku ovakav odmor bio preko potreban posle napora u Melburnu, gde će uz mnogo pozitivne energije koju će nakupiti uz svoje najbliže moći da se pripremi za nastavak sezone.

Novaka krajem februara čeka naredni turnir - ATP Dubai, gde će imati prvi test za odbranu 1. mesta na listi, koje ugrožava Rafael Nadal, jer je razlika između njih mala.

Pre dolaska u Dubai, Novak će, kako saznajemo, sredinom februara na kratko doći i u Beograd, gde su mu roditelji.

Video: Ispovest Srđana Đokovića: Novak iskakao iz kreveta od NATO bombi, tokom finala AO sam vozio po gradu

Posle toga slede novi izazovi. Najpre Dubai i nova promena klime i pustinjsko-tropske temperature. Zatim sledi još jedan "pustinjski turnir", u Indijan Velsu, usred kalifornijske pustinje, a onda nova egzotična destinacija - Majami.

Zbog toga je Novaku veoma bitan ovaj prelazak u planinu kakav ima trenutno, jer ga dovoljno osveži i nakupi se energije za naredne naporne izazove.

Nije isključeno da Novak i posle serije turnira koja ga očekuje, još jednom poseti planinu i dodatno nakupi pozitivne energije.

Glavni Novakov cilj ove sezone su Grend slemovi, što je i on sam potvrdio, kao i njegov otac Srđan u ekskluzivnom razgovoru za Telegraf.

Video: Novakov pehar iz Melburna bio prevelik za vitrinu, otac Srđan napravio trik da ipak stane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dasa

    10. februar 2020 | 14:31

    Mir,radost,zdravlje,srecu,lepe trenutke sa porodicom i prijateljima,blagosloveni odmor porodici Djokovic zelimo od srca...!

  • Ja

    10. februar 2020 | 15:51

    Jaaaaao jedva čekam! 🤢🤢🤢

  • Aca

    10. februar 2020 | 17:01

    Ziveo srbine ovde ima malo srba pa zato.minusr tebi svetskoj velicini bacaju minuse od zlobe i zavisti sto si srbin krali su tenkao Teslu dok su mogli!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA