≫ 

Federer i Nadal "banuli" na žurku u dva iza ponoći, partijali do jutra i oduševili Južnoafrikance!

Federer i Nadal produžili su sa zabavom i posle tenisa na "Meču za Afriku 6" u Južnoj Africi

  • 10
Foto: Instagram

Dvojica teniskih asova Rodžer Federer i Rafael Nadal odlučili su da daju sebi oduška posle igranja na humanitarnom okupljanju u Kejptaunu.

Činjenica da su zaradili oko 3.3 miliona evra bila im je, između ostalog, dobar povod da se dobro provedu posle mečeva i to su radili do ranih jutarnjih sati, javljaju švajcarski mediji.

Foto: Instagram

Njih je zabavljao bend Voteršed, a još jedan od razloga za slavlje je bilo i obaranje rekorda od 51.000 gledalaca na tribinama - najviše na teniskom meču.

Sa Federerom i Nadalom se u društvu našao i češki as Tomaš Berdih.

- Noć koju nikad nećemo zaboraviti. Upravo smo imali svirku uživo za Rodžera Federera i njegovu porodicu u dva ujutru! - piše bend na svom nalogu na društvenim mrežama.

Foto: Instagram

Frontmen Gideon Bouts je ugrabio i priliku pa se fotografisao sa teniskim legendama, a na žurci je bila i Saja Kolisi, kapiten ženske ragbi reprezentacije Južne Afrike.

Foto: Instagram

Da podsetimo, Federer je ove godine imao vremena da se pripremi i odmori pred humanitarni nastup u Kejptaunu koji dan više jer je zaustavljen u polufinalu Australijan opena. Tamo ga je pobedio Novak Đoković koji je kasnije uzeo titulu.

Nadal je takođe izgubio pre finala i to u četvrtfinalu gde je od Rafe bolji bio kasniji finalista Dominik Tim sa 7:6 (3), 7:6 (4), 4:6 i 7:6 (6).

Video: Novak na pitanje o Federeru dao gospodsku izjavu kojoj su aplaudirali Rodžerovi fanovi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    11. februar 2020 | 21:45

    Kraljevi! Najbolji svih vremena!

  • Milan

    11. februar 2020 | 21:01

    Doktori

  • xx

    11. februar 2020 | 21:25

    Njih vise uopste nije briga za tih 3 miliona, pogotovo Federera. Odavno je proslo vreme kad su oni igrali tenis zbog para. Sada igraju samo da bi imali sto vece nasledje sto se tenisa tice. To naravno vazi i za Novaka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA