≫ 

Predsednici, kraljevi, kancelari i Rafael Nadal: Tramp pozvao španskog asa u goste

Ma šta mislili o Trampu, ipak je čast kada poziv stigne lično od predsednika SAD

  • 3
Kapitol Hil, americki kongres, Donald Tramp, Nensi Polonsi Foto: Tanjug/AP

Američki predsednik Donald Tramp pozvao je španskog tenisera Rafaela Nadala da mu bude gost u Beloj kući zajedno sa španskim kraljem Felipeom VI i kraljicom Leticijom.

Tramp je ovu posetu upisao za 21. april, ali taj datum verovatno neće odgovarati Rafi. Naime, te nedelje je predviđeno da se igra Masters u Monte Karlu gde će Nadal biti glavni favorit za titulu.

Povod za posetu je želja da se učvrste veze i uverenja o tome da SAD i Španija stoje na istoj strani kada je reč o globalnim izazovima današnjice.

Tramp, koji je poznat kao neko ko prati sport, pre dve godine je pričao pohvalno o španskom igraču kada je rekao da mu je on i omiljena ličnost iz sporta.

- Znate li ko mi je omiljeni sportista? Rafael nadal. Volim Rafu, to je dečko koji uvek, uvek hoće da pobedi. On je pravi šampion - rekao je Tramp.

Za sada nije poznato hoće li Nadal prihvatiti poziv jer on stiže usred sezone na šljaci, a Španac namerava da se što bolje pripremi za Rolan Garos na kom će probati da izjednači rekord Rodžera Federera od 20 osvojenih Grend slem titula.

Video: Nadal se osvetio Kirjosu u brutalnoj borbi: Nik igrao za Brajanta, lomio reket, bacao se na beton...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milion%

    13. februar 2020 | 23:11

    Zato i prolazi doping kontrole lagano.Ne igra po godinu dana vrati se i uzme glat trofej, ma vazi. Nadal izgleda sa 34 godine, kao da ima 44.

  • Др

    14. februar 2020 | 05:29

    Мени овај позив мирише на убеђивање Шпанаца у вези Косова !?????

  • Soko

    14. februar 2020 | 10:39

    Nadal i Federer kad prestanu da se bave tenisom biće deformisani. Doping tako regeneriše sportiste koji ga koriste.To bi bilo čudno da ceo zapad nije degen.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA