≫ 

Kecmanović pobedio nezgodnog Francuza: Preokretom prošao u polufinale Njujorka

Drugo polufinale za "Mišu"

  • 0
Foto: Youtube printscreen

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u polufinale turnira u Njujorku pobedom nad francuskim predstavnikom Ugom Umberom u tri seta - 3:6, 6:2 i 6:4.

Kecmanović je preokretom za sat i 50 minuta uspeo da uđe u završnicu turnira serije 250 gde će za finale igrati protiv Kajla Edmunda.

Britanac je u svom meču četvrtfinala bio bolji od Južnokorejca Sonvua Kvona u tri seta, dok drugi polufinalni par čine Italijan Andreas Sepi i Džejson Jung sa Tajvana.

Kecmanović je posle prvog seta, izgubljenog na jedan brejk u drugom gemu, podigao nivo prvog servisa u naredna dva seta.

Tako je najpre u četvrtom, a onda i u osmom oduzimao servis rivalu za izjednačenje, a onda je brejkom u desetom gemu trećeg seta rešio meč u svoju korist.

Treba napomenuti da je u završnici poslednjeg seta bilo vrlo dramatično jer su i Kecmanović i Umber spasavali brejk lopte, ali je na kraju Srbin izašao kao pobednik.

Da podsetimo, ovo mu je drugo polufinale ove godine jer je prošlog meseca igrao i polufinale Dohe.

Video: Miomir Kecmanović obrisao Zvereva! Da li je ovo Novakov naslednik?

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA