≫ 

Rodžer Federer iznenadno operisan: Propušta veći deo sezone!

Sigurno ga nećemo gledati do Vimbldona

  • 8
Federer, Novak Djokovic Foto: Tanjug/AP

Švajcarac Rodžer Federer iznenada je otišao na operaciju, zbog koje će propustiti gotovo čitav prvi deo sezone i pre sezone na travi ga sigurno nećemo gledati na terenu.

Desno koleno već neko vreme je mučilo Švajcarca, koji je odličio da izvrši operaciju nakon čega je poručio da će propustiti sve turnire do Rolan Garosa.

- Desno koleno me muči već neko vreme. Nadao sam se da će proći, ali posle pregleda i razgovora sa svojim timom odlučio sam da izvršim artroskopsku operaciju u Švajcarskoj. Doktori su posle operacije potvrdili da je to bila ispravna odluka i uvereni su u potpuni oporavak. Nažalost, neću igrati u Dubaiju, Indijan Velsu, Bogoti, Majamiju i na Rolan Garosu. Jedna čekam da opet zaigram, vidimo se na travi - poručio je Federer.

Podsetimo, Federer se i na Australijan openu mučio sa fizičkom spremom. Nije bio na svom vrhuncu za polufinale protiv Đokovića, nakon dva iscrpljujuća meča u ranijim rundama sa Tenisom Sandgrenom i Džonom Milmanom.

Federer je trebalo da bude glavni rival Novaku u Dubaiju, gde će Đoković imati prvi test u odbrani 1. mesta na ATP listi, ali će mu sada posao biti okalšan odustajanjem Švajcarca.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Roger Federer (@rogerfederer) on

Video: Nole gospodski objasnio kako gleda na podršku Nadalu i Federeru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perkan

    20. februar 2020 | 13:04

    Relativno dobar potez, jer će juriti samo Vimbldon. Na Roland Garosu nema šta da traži, ali na Vimbldonu ima itekako. Samo što će ga Nole razvaliti, tako da mu je svejedno.

  • Snooker

    20. februar 2020 | 13:07

    Idi bre u penziju,imas banju Koviljaču kod nas pa se leči tamo.. Pusti decu da igraju tenis..

  • Deda rodzer mali

    20. februar 2020 | 13:22

    Kako je jadno kad spadnes na "moranje" igranja samo da te neko ne prestigne. Mali covek. Idi u penziju bre !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA