≫ 

Najemotivniji trenutak Novakove proslave: Pao majci u zagrljaj, naručio pesmu Lepe Lukić!

Teniski šampion ispoljio i svoju nežnu stranu

  • 9

Lepi prizori na proslavi šampionske titule sa Australian opena koju je porodica najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića priredila u sredu uveče u svom restoranu na Novom Beogradu.

Među zvanicama su se našle i mnoge poznate ličnosti iz javnog i kulturnog života, a za pravi štimung pobrinuo se upravo Nole koji je ponovo ispoljio i svoju nežnu stranu.

Naime, nakon što se slavlje zahuktalo, Novak je u jednom trenutku emocija pao u zagrljaj majci Dijani kojoj je naručio i pesmu. Bila je to čuvena numera Lepe Lukić pod nazivom "Sine moj", a majka i sin su u zagrljaju proslavili veliki uspeh jednog od najboljih u istoriji tenisa.

Kako je to izgledalo pogledajte na snimku na početku teksta.

Video: Trener Partizana pustio glas na proslavi velikog Delije: Savo Milošević peva za Novaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    20. februar 2020 | 20:31

    Lepo je videti danas da neko drzi do porodicnih vrednosti,da se ima postovanje i to uzajamno,Novak bez roditelja i vere njihove u njega nebi bio sto jeste a ta ulozena enegija se visestruko vratila njima na najlepsi nacin od njega ,osim pehara,slave i novca ostalo je ono najvaznije LJUBAV PREMA MAJCI ,OCU,BRACI,RODBINI,ZENI I DECI .I NARODU SVOM,jer ga ni slava ni novac nije promenio ,ostao isti Nole sa istim duhom i energijom jer on zna sta su prave vrednosti

  • Ja

    20. februar 2020 | 21:25

    Bravo Nole! Blago majci koja te rodila,najveca sreca je zdravo i uspesno dete. Cenis prave vrednosti,a to je danas retkost....Zivi i srecni bili!!!

  • Una

    20. februar 2020 | 21:12

    Blago majci koja ga je rodila. Kako ih je lepo videti tako srećne. Želim im još mnogo radosti i sreće.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA