Đoković poželeo da upozna Kosteliće, Janica ga pozvala: Nole, hajdemo na skijanje!

Novak je dobar prijatelj sa većinom sportista iz regiona

  • 7
Novak Đoković

Foto: Nikola Tomić

Najbolja hrvatska skijašica ikad Janica Kostelić odgovorila je najboljem teniseru planete Novaku Đokoviću, koji je u razgovoru za portal "Indeks" izjavio da bi voleo da upozna nju i njenog brata Ivicu.

Osvajačica šest olimpijskih medalja, četiri zlatne i dve srebrne, napisala je na Tviteru: Kad ćemo na skijanje?

Novak je prethodno za spomenuti hrvatski portal odgovorio na pitanje o najdražem hrvatskom sportisti kada je izdvojio Gorana Ivaniševića, svog sadašnjeg trenera.

- Niki Pilić mi je nekako kao familija, izuzetno mi je drag. Željka Franulovića dobro poznajem, živi u Monaku i direktor je turnira. Brat i sestra Kostelić, njih sam izuzetno pratio i cenio. Nikad nisam imao priliku da se upoznam sa njima jednog dana, možda i da odskijamo jer sam veliki ljubitelj skijanja. Luka Modrić naravno. Ima mnogo izuzetnih sportista s kojim imam i privilegiju i privatno da se srećem - rekao je Đoković za Indeks.

Video: Novak Đoković maltretirao Gorana Ivaniševića dok spava u avionu

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Косингас

    21. februar 2020 | 21:46

    Е, мој Новаче. Требало би да знаш са ким се Ивица Костелић упоређивао док је скијао... Једном је рекао - Поредим се са хрватским војником пред битку за Стаљинград! Све ово лако је проверљиво на интернету, на Google. А, под Стаљинградом је била 369.усташка сатнија у саставу јединица Нацистичке Немачке и правила стравичне злочине над цивилним становништвом и заробљеницима. И ти сад треба да се дружиш са њима. Е, мој Ноле, наивни и добродушни Србине.

  • IMAL VAS

    21. februar 2020 | 22:16

    ISKRENO ME ZANIMA , DA LI BI IJEDAN HRVATSKI SPORTISTA IMAO HRABROSTI DA SE OVAKO JAVNO HVALI SA SRPSKIM PRIJATELJIMA I TO DA SU NEKI RECIMO IZ RADIKALNE STRANKE.MISLIM DA SE TAKAV NIJE RODIO.ZASTO SPOMINJEM RADIKALE.IVICA KOSTELIC JE NESTO VISE OD ZLOGLASNIH PROFASITA HOS-OVACA .MISLIM DA TO NOVAK ZNA..AL TO JE OPET NJEGOVA STVAR.IMA LI IJEDAN HRVAT VDA POZZ SRPSKE VELIKANE

  • 🔴🔵⚪

    21. februar 2020 | 21:17

    Mi smo jedan narod jer Hrvati imaju mnogo naših gena što znači da su nekada svi bili Srbi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA