≫ 

Samo ne Novak: Hit reakcija na žrebu za Dubai, Džaziri se hvatao za glavu kad je video ko ga čeka!

Šoumenski potez Maleka!

  • 0
Novak Đoković

Novak Đoković dobio je prvog protivnika za ATP Dubai!

Posle Australijan opena, Novak je uživao u odmoru i sada je već vreme za nove izazove, od ponedeljka 24. februara, igraće za novu titulu. Prvi protivnik biće mu Malek Džaziri, koji se hvatao za glavu na žrebu kada je saznao ko će mu biti rival.

- Ovde uvek dobijem protivnika iz samog vrha u prvom kolu - rekao je pred žreb Malek, koji je reakcijom do suza nasmejao ostale igrače.

U drugom kolu, potencijalni rival Novaku je Kolšrajber, zatim je projektovan protivnik Karen Kačanov, sledi Gael Monfis, a očekuje se da Stefanos Cicipas bude protivnik u borbi za tron.

Filipu Krajinoviću će prvi protivnik biti Žoao Sousa, Cicipas kreće protiv Karenja Buste, od jačih imena, Rubljev čeka kvalifikanta, Marin Čilić se suočava sa Benoom Perom, zanimljivi su parovi Agut - Štruf, Monfis - Fučović, Hurkač - Bublik...

Pet od poslednjih šest duela ova dva tima u prvenstvu pripala su Sitiju, novi bi se plaćao kvotom 1,80. Pogledajte sve kvote MOZZART kladionice za meč Lester – Mančester Siti

Video: Novak Đoković maltretirao Gorana Ivaniševića dok spava u avionu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA