≫ 

Opako je namučio Đokovića u finalu Australije: Tim je sada izgubio od 128. tenisera na svetu!

Veliki "skalp" za Italijana

  • 2
Novak Đoković, Dominik Tim Foto: Tanjug/AP

Austrijski teniser Dominik Tim poražen je neočekivano od totalnog autsajdera, Italijana Đanluke Mađera (128. na ATP) u četvrtfinalu turnira u Rio De Žaneiru sa 2-0 u setovima.

Finalista Australijan opena i momak koji je žestoko namučio Novaka Đokovića tokom četiri sata tenisa, izgubio je sa 7:6 (4) i 7:5 za sat i 57 minuta igre na turniru gde je bio prvi nosilac.

Dvadeset petogodišnjem Italijanu je ovo bez sumnje pobeda karijere, a do nje je stigao brejkom u maratonskom četvrtom gemu prvog seta posle kog je poveo sa 3:1. Tim se vratio i poravnao na 4:4, ali je u taj-brejku Mađer bio bolji.

Tim se mučio na udarcima i nije bio potpuno spreman još od starta turnira gde je uz dva izgubljena seta, pobeđivao Felipea Meliheni Rodrigez Alvesa i Haime Munara.

To se prenelo i na meč sa Mađerom koji je i u drugom setu poveo brejkom sa 3:1 i opet izgubio prednost. Tim je izjednačio na 5:5, ali je onda opet popustio i Mađer je brejkom slavio.

U polufinalu turnira iz serije 500, Italijana čeka mađarski predstavnik Atila Balaž koji je bio bolji od Pedra Martineza.

Video: Dominik Tim o porazu i meču sa Đokovićem

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milicija

    22. februar 2020 | 23:19

    Psiha je cudo 😏 Conga je izjavio da mu je Novak unistio karijeru 😄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA