≫ 

Tajna mog uspeha je što dobro treniram: Đoković objasnio perfektan skor od 14-0 u 2020. godini

Prošle godine je propustio ovaj turnir posle Melburna i to se loše odrazilo na formu na Mastersima

  • 0
Novak Đoković Dubai Prinskrin: Sportklub

Najbolji svetski teniser Novak Đoković uspešno je startovao na turniru u Dubaiju, pošto je u dva seta bio bolji od Tunišanina Maleka Džazirija - 6:1, 6:2.

Đoković koji je četiri put osvajao Dubai, ima ove godine 14 mečeva i 14 pobeda, računajući i ATP svetski kup koji je osvojio sa selekcijom Srbije.

- Želim da zahvalim svima koji su došli na prvi dan turnira. Atmosfera je bila sjajna. Hvala puno što ste došli i što ste nas podržali - rekao je Novak posle pobede.

- Nisam igrao u Dubaiju tri godine. Nedostajalo mi je. Volim ovaj grad i teren. Sjajno je biti ovde..

Novak je zabeležio 14. pobedu ove sezone u 14. odigranih mečeva. Na pitanje šta ga čini tako uspešnim, četvorostruki šampion Dubaija je rekao:

- Dobro treniram. Očigledno, radim koliko i svi ostali. Ali ono što je najvažnije je što razumem šta mi najviše odgovara, kada je reč o treningu i oporavku. Trudim se da radim prave stvari i van terena i na terenu. Želim da budem u najboljoj formi kada je najvažnije.

- U ovom momentu su Slemovi najvažniji, ali svaki turnir tretiram podjednako. Dajem sve od sebe. Znam da svi dolaze da bi nas videli na najvišem nivou".

U drugom kolu rival Đokoviću biće Filip Kolšrajber. Nemac je trenutno 80. na svetu, a sa Đokovićem je igrao 13 puta i dobio je dva meča, jedan u Indijan Velsu prošle godine.

- Nema mnogo tajni među nama. Igrali smo mnogo puta, znamo se dugo. Gledao sam ga danas, talentovan je igrač, izgubio sam od njega u Indijan Velsu... Igra dobro na centralnom terenu, protiv najboljih na svetu, znam za šta je sposoban.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA