≫ 

Novak doveo sina i njegove drugove na konferenciju, pa poručio novinarima: Ovo su vaše nove kolege

Novak odgovarao na pitanja posle meča sa Malekom Džazirijem iz Tunisa

  • 2
Novak Đoković

Printskrin: Youtube/Reem Abulleil

Samo tri gema prepustio je Novak Đoković svom prvom rivalu na ATP turniru u Dubaiju, a nema sumnje da će u narednom kolu imati dosta teži posao!

Pre svega zbog činjenice da će mu na crtu iskusni Nemac Filip Kolšrajber koji je Novaka prošle godine pobedio u Indijan Velsu.

Upravo o njemu je Đoković govorio na konferenciji za medije:

- On je igrač iz samog vrha liste. Veoma je spreman i ima puno iskustva. Dobro sam se tada pripremo za meč sa njim na tvrdoj podloži, ali sam opet izgubio. Nadam se da će sada biti drugačije, ovo što sam pokazao danas izgleda dobro i nadam se da ću nastaviti u istom ritmu.

Pričao je Nole i o svom sinu Stefanu koji polako počinje da shvata tenis, a koji se sa drugarima pojavio na konferenciji.

- Polako pokušava da shvati neke stvari. Tara je još mala. Ona ima samo dve godine. Stefan ima pet i po godina i polako počinje da shvta stvari. Postaje mu jasnije zašto sam odsutan od kuće. Nije lako kada je otac profesionalni sportista. Ja putujem mnogo, ali oni ne. Njih vodim samo na pojedine turnire, ne mnogo u toku godine. Ono što je zanimljivo jeste da njegova pažnja nije dugotrajna i veoma je nestrpljiv.

- Ali, iznenadio sam se kako se ponaša na teniskom meču. Sedi strpljivo sve vreme i posmatra sa punom pažnjom, baš kao i ostala teniska publika, što nije lako. On takođe igra tenis, on voli da igra tenis. Ali, ja ga ne forsiram da se bavi tenisom. To se sve dešava spontano, ide sa godinama. Stefan je ovde sa prijateljima i zajedno gledaju i prate tenis.

Na pitanje da li Stefan ima omiljenog tenisera, Novak je rekao:

- Nisam ga to pitao do sada. Zna za Rafu, Rodžera, Cicipasa, Dominika Tima i Zvereva. Ne gleda puno tenis, osim kada ja igram. Ne znam zaista za koga navija, ali mogu samo da pretpostavim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    24. februar 2020 | 21:56

    Nema veze za koga navija ali nosi gen sampiona to sigurno ,,uzrastanjem bice ponosan na svog tatu a mozda i krene ocevim stopama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA