≫ 

Đoković i Čilić ispali u dublu, Novak se na sledećem turniru vraća Troickom

Pomenuti dvojac ispao od prvih nosioca u Dubaiju

  • 1
Novak Đoković i Marin Čičić Printskrin: Twitter/TennisTV

Najbolji svetski teniser Novak Đoković, zjaedno u paru sa Hrvatom Marinom Čilićem, ispao je već na početku turnira u Dubaiju u dubl konkurenciji!

Njih dvoijicu su u dva seta eliminisali prvi nosioci Rajev Ram i Džo Salsburi koji su im dozvolili samo četiri gema - 6:2, 6:2.

Đoković i Čilić su loše počeli meč i obojica su izgubili servis. Njihovi rivali su posle vođstva od 4:0 rutinski priveli set kraju.

Drugi set Srbin i Hrvat su odlično počeli i poveli sa 2:1. Međutim, usledio je neverovatan pad i rivali su vezali pet gemova za prolaz u narednu rundu.

Ram i Salsburi su bili odlični na prvom servisu i osvojili su čak 85 odsto poena, dok su iskoristili svaku svoju brejk šansu i posao završili posle 55 minuta.

Đoković je i dalje u igri u Dubaiju, jer ga u sredu očekuje meč protiv Filipa Kolšrajbera u singlu. Takođe, na Indijan Velsu će se vratiti starom partneru Viktoru Troickom u dublu.

Video: Novak Đoković maltretirao Gorana Ivaniševića dok spava u avionu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    26. februar 2020 | 10:57

    E ovo mi se svidja kad neki portal lepo izbaci, Novak i Cilic izgubili u dublu a ne kao pojedini ,,Novak ispao iz sa turnira u dubaiju ubedljivo u dva seta" itd... Respect!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA