≫ 

Kecmanović šokiran potezom Nadala: Izveo je najspektakularniji poen godine i "nokautirao" Srbina!

Borio se Miomir koliko je mogao, ali je Rafa izvodio neke neverovatne poteze

  • 11
Rafael Nadal

Rafael Nadal; Foto: AP/Tanjug

Rafael Nadal se plasirao u četvrtfinale Akapulka posle pobede nad Miomirom Kecmanovićem od 6:2, 7:5. Nadali smo se možda i srpskom četvrtfinalu u Meksiku, ali su i Kecmanović, a pre toga i Lajović doživeli poraze, pa će umesto njih taj meč igrati Nadal i Kvon.

Kecmanović nije imao lak zadatak, a Nadal mu je odmah stavio do znanja šta ga čeka. Već na startu je napravio dva vezana brejka i poveo sa 5:0: Kecmanović je uspeo da sačuva čast u prvom setu osvajanjem dva gema,. ali je Nadal zatim bio siguran i potvrdio osvajanje 1. seta sa 6:2.

U drugom setu je viđena velika borba, igrači su do 4:3 za Nadala čuvali svoj servis, a onda je Nadal napravio brejk. Izgledalo je da je tu već kraj, ali je Kecmanović uzvratio sjajnim gemom i momentalno je vratio brejk, a zatim izjednačio na 5:5.

Ipak, Nadal je zatim došao do 6:5, a potom i do dve meč lopte na servis Kecmanovića, od kojih je prvu iskoristio i plasirao se u četvrtfinale.

Nadal je tokom meča izvodio neke neverovatne poteze, a posebno spektakularan bio je jedan u završnici drugog seta, kada je vratio servis na neverovatan način, a zatim posle smeča Kecmanovića odigrao možda i potez dosadašnjeg dela sezone, jer je takvu loptu iz defanzivnog položaja, nekoliko metara udaljen od osnovne linije, vratio poput rakete u polje srpskog igrača koji je mogao samo u neverici da čestita rivalu.

 

Video: Nole gospodski objasnio kako gleda na podršku Nadalu i Federeru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ИСКЕНО,

    27. februar 2020 | 08:20

    ПО МОМ МИШЉЕЊУ,НИЈЕ ТОЛИКО ДОБАР ПОТЕЗ НАДАЛА,КОЛИКО ЈЕ ЛОШЕ ОДИГАО КЕЦМАНОВИЋ.

  • Banderas

    27. februar 2020 | 09:40

    Moze da se sprda dok ne dodje do Djoleta....a onda zna se....

  • CHE

    27. februar 2020 | 08:37

    Sta je ovde spektakularno?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA