≫ 

Da li Đoković igra tenis karijere? Evo šta on kaže o tome

Srbin briljiras u Dubaiju

  • 2

Poigrava se Novak Đoković sa rivalima u Dubaiju kao da igra sa juniorima, nova "žrtva" sjajnog Srbina bio je Karen Hačanov, koji je kapitulirao nakon samo 68 minuta neravnopravne borbe. 

Otud i potpuno razumljivo pitanje za Novaka nakon meča od strane zvaničnog voditelja: da li igraš tenis karijere?

- Ne znam da li baš tako možemo da kažemo, ali defintivno se osećam dobro. Igram dobro, jer volim uveče da igram. Drugačiji su uslovi tokom dana, bilo je vetrovito po danu, teško je tako pronaći ritam i što se tiče samih udaraca. Težak meč je bio sa Karenom mada može on i bolje nego što je pokazao, ali sa druge strane ja sam odigrao odlično - rekao je Novak.

Na pitanje "da li uživa ili se fokusira kada igra ovakav tenis", Nole je odgovorio:

- Biti fokusiran je neophodno, ali to ne znači da ne uživate. Pokušavam da uradim sve što je potrebno, da budem "tu", da odradim plan igre, ali u isto vreme i uživam da se takmničim. Volim da igram u Dubaiju.

Konstatovao je Novakov sagovornik da Srbin "deluje mirno", pa je usledilo pitanje "da li je to zbog pozicije na kojoj se nalazi trenutno".

- Nisam baš uvek miran na terenu, znate prolazimo kroz različite emocije na terenu. Ponekad možete da izdržite sve što vas snađe tokom meča, a ono što je bitno je da ste svesni važnosti emotivnog i mentalnog stanja, što morate da kombinujete sa fokusom na udarce.

Video: Bakljada, navijačka himna i džinovska zastava Srbije na porodičnom dočeku Noleta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nišlija

    27. februar 2020 | 20:20

    Nole igra.....to je sasvim dovoljno.

  • Pero

    27. februar 2020 | 22:43

    Ovo je njemu nesto iznad prosjeka ali dosta daleko od najboljeg gledajte na yt kako igra protiv federera AO sf 2016 onda protiv nadala doha 2016 f i AO f 2019 a da ne spominjem 2011, ima jos bezbroj takvih meceva ali cisto da vidite neke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA