≫ 

Bije oca i majku reketom, bolje što se izolovao: Cicipas gubi razum, a Vavrinka i Per se šale

Benoa i Sten su verovatno hteli da oraspolože Stefanosa

  • 1
Miloš Raonić Stefanos Cicipas

Foto: Tanjug/AP

Grčki teniser Stefanos Cicipas je ovog vikenda izneo mračnu tvrdnju putem videa na "Jutjubu", u kom kaže kako počinje da gubi razum.

Pandemija korona virusa potpuno ga je poremetila u dnevnim rutinama, pa je u jednom momentu rekao i da se posvađao sa porodicom i otišao od njih.

- Ovakve stvari se dešavaju kad ste zaglavljeni predugo u karantinu, počnete da pričate sa stvarima i da gubite razum. Ako se pitate zbog čega nisam sa porodicom, posvađali smo se pre nekoliko dana i samo sam otišao - rekao je Cicipas.

On je početkom godine privukao pažnju kada je tokom meča ATP Kupa sa Nikom Kirjosom slučajno reketom udario svog oca Apostolosa koji se našao u neposrednoj blizini posle izgubljenog poena od Australijanca.

Kasnije se našalio na svoj račun, a sada su tu situaciju Benoa Per i Stan Vavrinka iskoristili kao povod da se oraspolože i našale sa Cicipasom.

 

- Jesi li video Cicipasov snimak, onaj gde je u žutoj jakni? Odlučio je da se odvoji u karantin od svoje porodice - rekao je Vavrinka Peru u Instagram lajvu.

Francuz je imao spreman odgovor...

- To je odlično, s obzirom na to da ima običaj da udara roditelje svojim reketom - našalio se Per.

Video: Cicipas odlepio zbog navijanja: To treba da ostane u fudbalu, ne pripada tenisu

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 👌🏼

    29. mart 2020 | 20:53

    On to jos u pubertetu i mali je da nerazumije stanje cijele planete. Ovako se nepinasaju ni djeca od kraljeva. Treba on jos pedagogije i psihologije podosta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA