≫ 

Italijanski teniser nagovestio kada bi sezona mogla da bude nastavljena

Ipak, sve i dalje diktira epidemija korona virusa

  • 0
Tenis, teren, navijači Foto: pixabay.com

Kompletna teniska sezona trenutno je zaustavljena sve do 7. juna usled epidemije korona virusa. Renkinzi na ATP i WTA listama su zamrznuti, svi čekaju informaciju kada se beli sport nastavllja.

To u ovom trenutku niko ne može sa sigurnošću da potvrdi, mada je italijanski teniser Filipo Baldi nagovestio kada bi to moglo da se desi. Momak rodom iz Lombardije, koja je najviše i pogođena korona virusom, trenutno je na jugu Italije, u Palermu, gde se sprema za nastavak sezone.

- Nema ništa od tenisa do 7. juna sigurno, a koliko sam ja čuo, mada se radi samo o glasinama, sezona bi mogla da ostane zamrznuta sve do kraja avgusta, možda čak i početka septembra. Sve to jer se situacija sa virusom pogoršala - rekao je Baldi, a preneo tennisworlditalia.

To znači da će uskoro i drugi Grend slem u sezoni, Vimbldon, zvanično biti odložen, posle Rolan Garosa, koji je pomeren za drugu polovinu septembra.

Ipak, sve će na kraju diktirati tok pandemije koja je zadesila čitav svet.

Video: Dani u kojima korona virus nezabeleženo utiče na sport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA