≫ 

Crne prognoze Gorana Ivaniševića: Tenis se ove godine neće igrati, pod znakom pitanja i sledeći AO

Legendarni hrvatski teniser smatra da se ove godine tenis sigurno neće igrati

  • 2
1159188099

Foto: Guliver/Clive Brunskill/Getty Images

Trener Novaka Đokovića i legendarni hrvatski teniser, Goran Ivanišević dao je intervju za Sportske novosti, gde je izneo crne slutnje kada je u pitanju nastavak sezone.

On ističe da posebno žali što ove godne neće biti njegovog omiljenog turnira Vumbldona. Međutim, Ivanišević smatra da je čitava sezona izgubljena kada je tenis u pitanju, čak sumnja da će se igrati i u Australiji sledeće godine.

- Mogu da se saglasim da zvuči nestvarno, ipak je to Vimbldon, kod većine izaziva posebne emocije. Tako i kod mene, ali znalo se da će biti doneta takva odluka. Šta je, tu je, život ide dalje - rekao je Ivanišević i osvrnuo se na svoju prognozu za nastavak tenisa.

- Mislim da se ove godine uopšte neće igrati. Moja najoptimističnija prognoza je Australijan open u januaru sledeće godine, a i za to ćemo videti. U neku ruku bi to bilo godinu dana bez tenisa. Gde smo stali, da se na tom mestu nastavi - zaključio je Ivanišević, koji se nalazi u Zagrebu, dok je najbolji teniser sveta, koga on trenira, trenutno u Marbelji.

Novak Đoković je nedavno za čitaoce Telegrafa dao savet kako se boriti protiv korona virusa i kako ojačati imuni sistem, a njih možete pogledati u nastavku u galeriji:

Video: Novak i Jelena Đoković donirali milion evra za nabavku respiratora za Srbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mario

    6. april 2020 | 15:56

    Nisu crne nego realne kakav tenis i sport kad vakcina ce biti tek sledece godine. Sta ce da se igra nista, bicemo u stanovima ko pacovi gladni dok sve ovo ne prodje i jos gladniji kad prodje.

  • Milan

    7. april 2020 | 06:40

    Koliko su svileni da se mrste kad se neko nakaslje u publici nije ni cudo sto se nece igrati niti treba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA