Grigor Dimitrov upisao Harvard: Bugarin pametno koristi višak vremena

Sigurno neće škoditi

  • 1

Foto: Printscreen Youtube

Bugarski teniser Grigor Dimitrov odlučio je da upiše poslovne studije na Harvardu, objavio je na sajtu ATP.

Bivši svetski broj 3 će krenuti na tečaj za nekoliko nedelja, što je, kako kaže, odavno hteo da uradi.

- To je nešto što sam oduvek hteo je rsam voleo da budem u školi, ali nisam imao priliku da je iskusim do nivoa do kog sam želeo. Sada imam vremena da uradim nešto drugačije - napisao je Dimitrov u kolumni na sajtu ATP.

On je posle prekida ATP i WTA sezone zbog pandemije korona virusa ostao u Kaliforniji, gde je pokušavao da održi svoju rutinu.

- Ostao sam na zapadnoj obali Sjedinjenih Država kad sam saznao da je Indijan Vels otkazan. Dani su bili potpuno isti, ali da budem iskren, dobro sam raspoložen. Bilo je malo prilagođavaja, ali je dobro opustiti se, pustiti da vam brada poraste i raditi šta god želite - kaže Dimitrov.

Priznaje međutim da su teniseri "bića navike" pa svoj dan organizuje tako da u krevet ide na vreme i ustaje rano kako bi tada bio produktivan.

- Što se tiče higijene, tu sam "ludak" koji dvaput dnevno pere veš, a imam sreće što mi je na imanju gde odsedam i mali košarkaški teren, ali i teretana kojoj imam pristup stalno - istakao je Bugarin između ostalog.

Da podseitmo, on je zbog pandemije korona virusa donirao opremu i respiratore svom rodnom gradu Haskovu.

Video: Ana Ivanović koja trenira u helankama će vam ulepšati dan

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • eNL

    12. april 2020 | 17:02

    E moj Bugarine...a mogao si lepo da upišeš u Nišu na fakultetu. .diploma bi ti važela u čitavom svetu samo je prije toga overiš kod ovih notara a ne bi ti ni bilo daleko od Niša do Sofije...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA