≫ 

Veliko srce Novaka Đokovića, Italijani ga gledaju kao Boga: Srbin poslao veliku donaciju u Bergamo!

Još jedan humani gest našeg asa

  • 46
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Kad je teško - tu je Novak!

Srpski teniser je impresionirao svet odavno, njegova dela nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a još jednim, za koje i nije želeo da se sazna, oduševio je Italiju, Lombardiju i Bergamo.

Naime, naš teniser je donirao velika sredstva za bolnicu u Bergamu, grad koji je, kao što je poznato, najjače pogođen korona virusom od početka pandemije.

Noletov divan gest otkrio je direktor Zdravstvenog centra Zapadni Bergamo Peter Asembergs u intervjuu za emisiju "Porta Porta".

- Dobili smo veliku donaciju iz inostranstva koja me je zaista dirnula. Ono što me je impresioniralo je da je Novak Đoković, svetski broj jedan u tenisu, koji je već dovoljno pomogao svojoj zemlji, u ovim teškim trenucima misli i na nas u Lombardiji i u Bergamu. On je za mene veliki čovek, nadam se da ću imati prilike jednog dana da mu se zahvalim - rekao je Asembergs ne želeći da govori o kolikoj donaciji je reč.

Video: Novak i Jelena Đoković donirali milion evra za nabavku respiratora za Srbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dobro

    15. april 2020 | 15:17

    Takvi su svi dobri Srbi, a vi se sad nama izvinite sto ste dozvolili agresorima da sa vaše teritorije polijecu i ubijaju nevine ljude po Srbiji. To će biti dovoljno, jer ispravke druge sad više nema.

  • Niš

    15. april 2020 | 15:28

    Bravo Nole! Ipak,mnogo Italijana sportista ima koji treba da doniraju tamo,a ne sećam se da je ijedan donirao ovde. Radim u korona centru u Nišu...Situacija je jeziva... Iako znam da doniraš i ovde...usredsredi se na svoju zemlju....Tebi marketing nije više potreban... Obožavamo te i navijaćemo za tebe uvek!

  • Zoki CH

    15. april 2020 | 16:22

    Pola ltalije navija za njega kada igra, neverovatno koliko ga vole ltalijani. Veliki čovek, ziv bio Nole!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA