Deda Novak, starac Rafa i Monfis kao Morgan Frimen: ATP poslao šaljivu, ali i pesimističnu poruku

Bar su našli način da muku sa korona virusom učine zanimljivijom

  • 0
Novak Đoković Foto: Instagram.com/atptour

Otud i ideja da krovna organizacija koja se bavi muškim profesionalnim tenisom objavi fotografije tenisera, odnosno kako će oni izgledati kada se okonča kriza sa korona virusom.

Svet je u jednom "talasu" prošlog leta potpuno "poludeo" za aplikacijom "FaceApp" koja je činila lica uslikanih softverski starijim.

ATP je to učinio i sada sa fotkama Monfisa, Vavrinke, Del Potra, Federera, Čilića, Fonjinija Marija, Nadala, Karlovića, Tima, Kirjosa i naravno Novaka Đokovića.

- Ko izgleda najbolje - upitali su iz ATP, s tim što Karlović izgleda identično kao što 41-godišnji veteran izgleda danas.

Ovaj kolaž fotografija je izazvao brojne reakcije, pa su jedni primetili da Karloviću nisu dodavane godine, drugi su tvrdili da je Rafa spreman da osvoji svoj 47. trofej na Rolan Garosu, a treći su se pitali da li je Monfis možda Morgan Frimen.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Who looks the best? 😂

Објава коју дели ATP Tour (@atptour) дана

Da podsetimo, teniska sezona je isprva bila suspendovana na šest nedelja i u ATP i u WTA, ali kako je pandemija korona virusa napredovala, tako se i zabrana igranja produžavala, pa se više ne može pouzdano reći kada će biti potpuno bezbedno da se igrači vrate na terene.

Video: Novak Đoković ironičan zbog stava o vakcini: Sad sam kontroverzna ličnost

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA