≫ 

Jelena Dokić najavila povratak tenisu: Smršala je 53kg za 18 meseci, spremna je za teren

Ne odbacuje Dokićeva priliku da opet zaigra

  • 6
Jelena Dokić Foto: MN Press

Nekadašnja australijska teniserka Jelena Dokić izjavila je da nije isključeno da se ovog leta vrati na teren, bar u dublu ili na mečevima legendi.

- Zbog pandemije moguće je da dugo nećemo videti međunarodna putovanja i tenis. Zbog toga bi bilo dobro da imamo neka domaća takmičenja i domaći tenis. Ako bude prilike da zaigram u dublu ili u meču legendi, što da ne - izjavila je za portal "Nine", nekada četvrta teniserka sveta.

Ne tako davno, Dokićeva je smršala čak 53 kilograma za 18 meseci, u top je formi, pa bi mogla barem revijalno da pokaže kakav je teniski potencijal bila.

Inače, Dokićeva je nedavno i opisala situaciju koja je pogodila tokom najveće panike zbog korona virusa.

- Kao neko ko je gladan proveo mnogo dana i noći i neko ko nije imao novca da kupi hranu i naposletku kao neko ko je satima stajao u redovima po ciči zimi kao dete koje bi dobijalo malo parče hleba i koje nije imalo struje i grejanja kad je napolju bilo -20, verujte mi kad kažem da je ovo nepotrebno. Tačnije, neuviđavno je, pohlepno, nepristojno i odvratno - priča Dokić.

Video: Đoković ponovo na terenu: Ovako je izgledao njegov prvi trening posle karantina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA