≫ 

Američki novinar ponovo napao Đokovića i Šervina tokom "lajva": Novače, ima puno pravih doktora...

Rotenberg se ne miri sa činjenicom da srpski teniser poklanja pažnju iranskom guruu kog ovaj naziva "prevarantom"

  • 3
Novak Đoković, Šervin, Ben Rothenberg Foto: Instagram/djokernole, Twitter/BenRothenberg

Novinar Njujork Tajmsa Ben Rotenberg ponovo je komentarisao "lajv" program koji je Novak Đoković na Instagramu radio sa iranskim guruom Šervinom Džafarijehom.

Rotenberg je poslednjih nekoliko dana i te kako kritičan prema Novaku zato što "širi" popularnost ovog Iranca kog Amerikanac naziva prevarantom.

Đoković je na početku novog lajva, istakao da on i Šervin ne propovedaju ništa, da svako ima pravo da izabere u šta želi da veruje i da oni to rade iz najbolje namere, a Rotenberg se na Tviteru brzo nadovezao:

- To je naravno glupost. Sva suština i ton sesija koje on drži sa ovim tipom jeste da oni treba da budu obrazovni, naučni i informativni. Đoković ne može da oslobodi sebe odgovornosti od onoga što postavlja na svoje platforme.

Zatim je Rotenberg nastavio da analizira reči koje su Đoković i Šervin izgovorili tokom "lajva", a posebno je bilo na tapetu to što je Iranac navodno izgovorio za "toksemiju".

Dao je objašnjenje na Tviteru šta to uopšte znači, a zatim je poručio Đokoviću:

- Novače, ima puno pravih lekara na raspolaganju koji bi da razgovaraju s tobom.

Zanimljivo, Rotenberg je pre nekoliko sati priznao i da je pisao ATP i tražio njihov komentar o tome što "Đoković promoviše Šervina." Nije ga dobio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA