≫ 

Krunićeva se usprotivila Novakovoj ideji: Ne želimo da plaćamo ostale teniserke

Srpkinja je članica WTA saveta igračica

  • 16
Aleksandra Krunić Aleksandra Krunić; Foto: MN Press

Srpska teniserka Aleksandra Krunić otvoreno se protivi ideji Novaka Đokovića o prikupljanju novčane pomoći za slabije plasirane tenisere.

Krunućeva je članica WTA saveta igračica, ali se ne zalaže za pomoć slabije rangiranim teniserkama, već smatra da su svi odgovorni za svoje finansijske situacije.

Ona je ipak malo više objasnila svoj stav i dodala da nije protiv ideje Novaka Đokovića.

- Teniserke nisu saglasne i ne žele da plaćaju 600 ili 700 ostalih teniserki. Složile su se jednoglasno i ja sam saglasna sa tim. Mislim da bi trebalo da budu ista pravila za sve, iako sam ja uvek na pravednoj strani. Ako Grend slem daje novac, onda bi novac trebalo da dobijaju teniserke koje igraju na Grend slemu.

- Ukoliko ne uspeš da se kvalifikuješ na najveći turnir, onda svejedno nećeš dobiti ništa. Neko ko nije u prvih 500 zaradio bi više novca nego neko ko jeste. Zaradili bi više novca nego što bi igrama za godinu dana - poručuje Krunićeva.

- Ako je teniser godinama među prvih 500 i ne može da priušti trenera, onda je jasno da je u problemu. Svi teniseri su prošli kroz to - poručila je Krunićeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Guliver

    18. maj 2020 | 20:45

    E to je ta ljudska solidarnost za koju se kao svi do jednog zalazu a kad treba to sprovesti u delo onda uuuppss.

  • DARKO 100%

    18. maj 2020 | 20:25

    Nema leba bez motike,tako se to kaze u narodu,ako nesto neide krajnje je vreme da promenis posao i radis nesto pametno sto ce ti doneti neku finasijsju stabilnost,ali neka gospoda bi radije da su bez novca samo da im je reket u ruci,ali sto nema nekog ucinka i samo gubitci to nije vazno

  • BGD

    18. maj 2020 | 21:32

    Jel zna Novak uooste za postojanje ove sto se protivi 😏🤙

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA