≫ 

Rodila je troje dece, ima 37 godina i hoće još da dominira: Kim Klajsters najavila moćan povratak

Kapa dole za posvećenost i ljubav prema sportu!

  • 1
Kim Klajsters

Foto: Youtube.com

Belgijska teniserka Kim Klajsters, koja se ove godine po drugi put vratila profesionalnoj karijeri, a 8. juna slavi 37. rođendan, najavljuje da će nastaviti da igra bez obzira na pandemiju Kovid-19 koja je zaustavila sva teniska takmičenja.

- Nadam se da ćemo moć da igramo još ove sezone. Ali čak i da ne bude tako, planiram da nastavim da igram - izjavila je nekadašnja najbolja teniserka sveta.

Klajsters, koja je i članica Međunarodne teniske kuće slavnih od 2017, kaže da je uvek motivisana, prenosi Hina.

- Želim da budem spremna za US Open, ako ga bude. Bilo bi fantastično vratiti se na stadion ''Artur Eš'', ali bila bih srećna i da zaigram na terenu broj 18 - rekla je Belgijanka, majka troje dece.

Kim Klajster je tri od svoja četiri Gren slem trofeja osvojila u Njujorku (2005, 2009. i 2010.), a 2011. je osvojila i Australijen open.

Vratila se tenisu na turniru u Dubaiju, gde je u prvom kolu poražena od Španjolke Garbinje Muguruze, a pre prekida sezone odigrala je još jedan meč, na turniru u meksičkom Montereju.

- Nisam se vratila zbog jedne godine. Plan je igrati i nakon toga. Važno je da uživaš u onome što radiš - rekla je Kim Klajsters.

Video: Zvezdaš Jestrović bolji od Partizanovca Miloševića u tenisu

(Telegraf.rs, Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    25. maj 2020 | 10:14

    Lepo je sve to, alo je dokazano x puta da kad se neko vrati nakon penzije, a bio je bas dobar, sada bude maksimalno prosecan igrac, i vise se blamira. Ne znam sta im to treba. Bolje da zapocnu neki svoj biznis.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA