≫ 

Đoković u Hrvatskoj igra tenis pred navijačima!

Stiže potvrda da će navijači moći na tribine u Zadru

  • 12
Novak Đoković, Konferencija za Novinare Foto: Nikola Tomić

Nastup Novaka Đokovića na "Adria Tour" u Zadru igraće se pred navijačima, tvrdi njegov trener Goran Ivanišević!

On je u razgovoru za tamošnji "Narodni radio" potvrdio da je dobio garancije za to, tako da je donekle ispunjena Novakova želja da se ovaj regionalni turnir igra pred navijačima. Ostaje samo da se vidi hoće li publika moći i u ostale gradove, uključujući i Beograd.

- Dobili smo potvrdu da će na tribinama moći da bude polovina kapaciteta stadiona, ali nadamo se da će kroz mesec dana moći i više - jasan je Ivanišević.

Adria Tour se igra u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, a mečevi u Zadru planirani su 20. i 21. jun.

A učešće na tim mečevima potvrdili su i dvojica hrvatskih tenisera Marin Čilić i Borna Ćorić. Dominik Tim, Aleksandar Zverev i Grigor Dimitrov su takođe igrači koji će učestvovati na turniru, s tim da će Bugarin jedini od pomenutih igrati u Hrvatskoj.

Turnir u Beogradu igra se 13. i 14. juna, zatim sledi odlazak u Zadar, potom najverovatnije Tivat 27. i 28. juna (još nije pozant grad), a "zavesa se spušta" u Banjaluci 3. i 4. jula.

Podsetimo, igraće se po "korona pravilima što znači da će setovi biti skraćeni na četiri gema i igraće se na dva dobijena seta. Na programu će biti dva jutarnja i dva večernja duela.

Video: U Beograd, pored Tima i Dimitrova dolazi i Aleksandar Zverev

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivica Adamov

    26. maj 2020 | 21:31

    Gde god da igra, Nole ima svoju publiku. Mnogi ga naprosto obozavaju (mislim niko kao moja supruga koa je odgledala sve reprize Noletovih meceva u vreme COVID 19). Mnogima je idol. Zato ce, zasigurno, i u Zadru imati verne fanove.

  • Nbbb

    26. maj 2020 | 22:02

    A kako ce da udje u CG kad ne pustaju Srbe da udju

  • Real10

    27. maj 2020 | 06:31

    Za Noleta navijam uvjek i pratio sam par meceva u Americi uzivo covjek je živa legenda.... Politiku netreba mjesat sa sportom....HRVAT veliki pozz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA