≫ 

Đoković umirao od smeha zbog poena Troickog, pa slavio kao na RG: Novak odradio trening u Beogradu

Srpski teniseri se uveliko pripremaju za "Adria Tour"

  • 0

Najbolji svetski teniser Novak Đoković trenirao je u četvrtak na svojim terenima na Dorćolu zajedno sa Viktorom Troickim!

Novak i Viktor su odmerili snage pred "malobrojnom publikom" u sklopu "priprema" za predstojeći "Adira Tour" koji bi trebalo da počne 13. i 14. juna u Beogradu.

Bilo je tu svega - od Novakovog "umiranja od smeha" posle jednog udarca Troickog u mrežu, do slavlja sličnog onom kada je Đoković osvojio Rolan Garos.

Đoković i Troicki bi mogli da se sastanu i na "Adria Touru" u Beogradu, dok je Viktor potvrdio da će najverovatnije igrati i u Banjaluci 3. i 4. jula.

- Izuzetno sam srećan što ću biti deo teniskog spektakla Adria Tour-a, zaista će ovo takmičenje biti naše novo svetlo na kraju tunela - rekao je Troicki nedavno i dodao:

- Zahvaljujem se mom prijatelju, bratu i već više od 20 godina teniskom saborcu širom meridijana Novaku Đokoviću na pozivu da budem u društvu top ten igrača sveta na humanitarnom turniru čiji je on idejni tvorac, organizator, realizator.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA