≫ 

Nole šokirao Kanađanina posle pitanja o najtežem meču: Protiv tebe i Rafe mi je i 5 minuta mnogo!

Nije mogao da veruje kad je čuo

  • 1

Foto: Printscreen ATP

Najbolji teniser planete Novak Đoković odgovorio je koji mu je bio najteži meč koji ga je fizički najviše iscrpeo u dugoj i trofejnoj profi karijeri.

Srbin je tokom prethodnih 13 godina imao nekih dramatičnih okršaja od po četiri, pet sati, poslednji primer je i finale ovogodišnjeg Australijan opena (tri sata i 59 minuta), finale prošlogodišnjeg Vimbldona (četiri sata i 57 minuta).

Međutim, rekordno finale Australije iz 2012. i skoro šest sati tenisa kada on i Nadal nisu više mogli da stoje na nogama je i dalje nezaboravno.

- Finale Australijan opena 2012. protiv Rafe. Pet sati i 53 minuta. To je verovatno nešto što će se teško ponoviti ikada više u mojoj karijeri, to je jedan od onih mečeva koji je probio granice - rekao je Đoković Vaseku Pospišilu u razgovoru za "Tennis United".

Po završetku tog finala iz 2012, Novak je izašao kao pobednik sa 5:7, 6:4, 6:2, 6:7, 7:5, najviše zahvaljujući preciznim udarcima u poslednjem setu.

- Za mene su pet minuta i 53 sekunde dovoljne protiv vas dvojice - našalio se Pospišil kada se oporavio od šoka posle odgovora Đokovića.

U razgovoru je učestvovala i španska šampionka Garbinje Muguruza, koja je podelila i neka svoja iskustva.

Video: Novak jasno poručio: Nastaviću da volim Srbiju, iako zbog toga ponekad imam prepreka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA