≫ 

Videla sam Serenu golu, bila sam šokirana kolika je: Rumunka opisala susret sa moćnom Amerikankom

Pre osam godina Aleksandra Kadantu je imala bliski susret sa najjačom tenisrekom sveta

  • 4
Serena Vilijams Foto: AP/Tanjug

Rumunska tensierka Aleksandra Kadantu (30) ispričala je da je posle prvog susreta sa Serenom Vilijams bila pod utiskom njene fizičke veličine nedelju dana.

Aleksandra je prvi put uživo srela moćnu Amerikanku u svlačionici na Australijen Openu 2012. godine, nisu igrale jedna protiv druge, ali su se tada zadesile u istoj prostoriji na kratko - i taj susret za Rumunku je ostao trajno utisnut u glavi.

- Moj prvi Grend Slem u karijeri i prva uspomena na njega je trenutak kada sam u svlačionici prvi put videla Serenu Vilijams - otkrila je lokalnim medijima Kadantu.

- Videla sam je golu, bila sam šokirana koliko je velika. Neverovatno je kako izgleda, kako uopšte može da se kreće i da igra tolika - kao da je i dalje pod istim utiskom Rumunka.

Serena Vilijams, kupaći Serena u ležernijem izdanju Printskrin: Youtube/Sports Illustrated

Aleksandra je na tom Australijen Openu ispala već u prvoj rundi, dok je Serena eliminisana u četvrtom kolu od Ekatarine Makarove.

Njih dve nikada nisu igrale jedna protiv druge.

Najveći uspeh Rumnki je bio plasman na 59. msto na WTA listi, i to 2014. godine, a od tada je beležila konstantno nazadovanje do trenutne 292. pozicije.

Video: Šta sve zna sa lopticama seksi teniserka: Kod nje karantin nije imao uticaja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA