≫ 

Ameri su najgori za nas Balkance, jedan je posebno arogantan: Džumhur osuo paljbu po kolegama

Otvoreno o licemerju u svetu tenisa

  • 2
US Open Tennis Foto: Tanjug/AP

Damir Džumhur, teniser iz BiH, bez dlake na jeziku je govorio o najboljim i najgorim kolegama.

Poznato je da se balkanski teniseri drže zajedno i redovno druže na velikim turnirima, zato će i Adrija Tur obeležiti teniseri sa ovih prostora, pod vođstvom Novaka Đokovića.

Pored ekipe sa prostora bivše Jugoslavije, ističe se jedan Francuz, što je potvrdio Džumhur u podkastu Wish and Go.

- Ako ne računamo tenisere s naših prostora, onda je najbolji Gael Monfils. To će vam reći 99 posto igrača. Jako je zanimljiv, uvek je nasmejan, lepo je to videti, nikad nije pravio neke scene, veliki je zabavljač - rekao je Džumhur, a onda je "osuo paljbu" po Amerikancima.

- S druge strane, Amerikanci su za nas Balkance i Evropljane najgori. Mogu spomenuti jednog od njih, Džeka Soka. Taj će proći dnevno pet puta pored tebe i svaki put spustiti glavu i neće te pozdraviti. Nije stidljiv, arogantan je. Jedno vreme sam mislio da je do mene, a onda mi je jedan kolega objasnio da su svi Amerikanci takvi. I jesu, 90 posto njih. Jedan dan pričaju s tobom, sutra kao da te ne poznaju. Ne razumem ih.

Video: Novak jasno poručio: Nastaviću da volim Srbiju, iako zbog toga ponekad imam prepreka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SALE

    2. jun 2020 | 23:13

    Verovatno im fale pistolji jer ih u tenisu nemogu nositi. Oni su jedno nista tj 0. U svemu se prave najbolji a djubriva imaju na pragu i previse.

  • Realno

    2. jun 2020 | 22:48

    Odrastao sam preko ali živim već neko vreme u Srbiji i ne razumem što je čovek arogantan ako se ne pozdravi sa tobom...Ameri, Nemci Skandinavci i Britanci nemaju taj običaj čavrljanja i pozdravljanja na ulici...Mi, Italijani i Šoanci to volimo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA