Sin Ane i Švajnštajgera je genije: Ima samo dve godine, a razume četiri jezika

Nekadašnja srpska teniserka otkrila je zanimljive stvari u intervjuu Barbari Šet

  • 14
Ana Ivanović Bastijan Švajnštajger Foto: Instagram/anaivanovic

Ana Ivanović, nekadašnja srpska teniserka i bivši svetski broj 1, dala je prvi instagram intervju i to Barbari Šet voditeljki Jurosporta i emisije "Gejm, Šet and Mats"

Ana je opisala kako to izgleda kada imaš dvoje male dece i to tako brzo i kako se snašla u izolaciji.

Podsetimo, Ana Ivanović i bastijan Švajnštajger, nekadašnji nemački fudbaler venčali su se 2016. godine, a u martu 2018. dobili su prvog sina Luku, dok je 2019. rodila drugog sina Leona.

Ana Ivanovic Ana Ivanović sa prvim sinom Lukom kad je bio beba 2018. godine Foto: Profimedia/Lagencia Grosby

Porodica inače već neko vreme posle povlačenja Švajnštajgera živi u Španiji na Majroci gde Ana ima kuću već deset godina.

- Vreme leti, pogotovo kad imaš decu. Bilo je izazovno u karantinu, ali imamo baštu ispred kuće, pa deca mogu da se igraju napolju, ali i u kući. Moji roditelji su došli na rođendan starijeg sina i onda su ostali sa nama, jer su bili "zaglavljeni" zbog virusa i bilo je sve veoma lepo - kaže Ana i dodaje da se nije naspavala dve godine.

- Kad dobijete decu nikad ne spavate normalno , ja dve godine nisam maltene ni spavala. Međutim, mlađi sin spava jako dobro tako da je za sada dobro - kaže Ivanovićeva.

Na pitanje da decu uče dva jezika srpski i nemački, Ana je iznendaila odgovorom:

- Ustvari, mlađi sin je mali da priča, ali stariji sin razume četiri jezika, čak i priča pomalo. Razume kad mu se obraćate na srpskom, engleskom, nemačkom i španskom - otkrila je Ana

Šetova je konstatovala da će deca sigruno imaju sportske gene i da će biti sportisti.

- Videćemo, stariji sin više voli kola i knjige, više je umetnički nastrojen, a mlađi je više okrenut sportu, stalno traži neke stvari da drži, da li je reket, lopta, palice za golf. Ima devet meseci ali je dosta živahan - kaže Ana.

 
 
 
View this post on Instagram
Ana, Luka and Leon, Bastian #Schweinsteiger’s wife and sons #AnaIvanovic #LukaSchweinsteiger #LeonSchweinsteigerA post shared by Family2foot2 (@family2foot2) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mimi

    3. jun 2020 | 15:48

    Ančica lepotica.

  • A

    3. jun 2020 | 19:43

    Dobro bre, ljudi. Je l' moze u Srbiji nekad pozitivan komentar da se napise? Mozda je njoj lep, mozda prosto devojka ima takav ukus. Ocigledno da ju je nesto privuklo kod njega. Nikakav skandal ne postoji za njih, a i vidi se na njihovim licima da su srecni. Samim tim njihov brak je kako treba.

  • Goran F

    3. jun 2020 | 15:35

    Bila si nam svima draga i mila ,kao devojka i kao sportista ,al' gde se urade za njega pored ovoliko lepih i sposobnih srpskih momaka. ....r a z o č a r a n....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA