≫ 

Legendarni Rađa jakim rečima brani Đokovića: Nećeš po Anti i Mati, pa udri po Novaku iz svih oružja!

Legendarni košarkaš bez dlake na jeziku, pružio je podršku i objavio fotografiju sa srpskim teniserom

  • 32
Dino Rađa Foto: Marko Jovanović

Nekadašnji hrvatski košarkaš Dino Rađa kaže da se ovih dana svi u Hrvatskoj takmiče ko će žešće i sočnije kritikovati ideju i pokušaj srpskog tenisera Novaka Đokovića zbog korona virusa u Zadru.

Đoković je bio inicijator Adria Toura, turnira humanitarnog i egzibicionog karaktera koji je odigran u Beogradu, a planirano je da obiđe ceo region i drugog vikenda se preselio u Zadar.

- Neverovatna je količina s*anja po Novaku ovih dana. Takmičenje ko će ga više po*enjati. Čovek je uradio sve da pomogne nama Hrvatima da se promovišemo i da pokušamo spasiti bar deo sezone - počeo je Rađa svoju priču.

Umesto toga, turnir je stopiran pred finale u Zadru, drugog vikenda, kada je Bugarin Grigor Dimitrov objavio da je pozitivan na korona virus.

Strani mediji su odman osuli paljbu po Đokoviću koji je između ostalog postao i predmet karikatura, iako ideja nije bila loša.

- I naravno, budi dobar i pojedi go*no. Je li bilo grešaka, naravno da jeste. Ali u prvom redu Dimitrov i organizacija, pa tek onda ostali učesnici - priča Rađa.

On je podsetio i na to da niko ne kritikuje neke stvari iz hrvatske svakodnevice i aludirao na licemerje jer je lakše "udariti" na Đokovića nego "Antu i Matu".

- Za poređenje pogledajte kafiće, noćne klubove vikendom, utakmice, šetališta, javni prevoz itd. Sve puno ljudi i niko ne nosi ni masku niti se drži distance. Ali naravno da nije baza s*at po Anti i Mati. Zato po Novaku udri iz svih oružja. A čovek je rizikovao i svoje zdravlje da bi nama nešto napravio - nastavlja Rađa.

Čuveni košarkaš kaže da je korona virus i dalje među Hrvatima, kao i u ostatku Evrope, iako su se uljuljkali da je sve u redu skorašnjim rezultatima.

- O časnim sestrama iz Đakova tek pokoja stidljiva rečenica a situacija zasad duplo gora, da ne tražim dalje. Ovo šta se dogodilo pametni će shvatiti kao upozorenje da je virus među nama i da ga treba ozbiljno shvatiti jer smo se svi zajedno previše opustili. Usput se vidi da smo bez obzira na status i imanje svi isto podložni virusima i da se moramo bolje držati uputstava. Zdravi i veseli bili - zaključio je Rađa.

Video: Đorđe Đoković: Skoro smo saznali za Dmitrova, teško nam je, svi će biti testirani

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Filip

    24. jun 2020 | 11:57

    Kad počnem da vraćam film unazad sve mi ovo liči na jednu tešku podmetačinu. Dimitrov se čudno ponašao od samog dolaska pa mislim da je došao sa zadatkom da naudi Đokoviću.Da je to smišljeno u nekoj kuhinji pokazuje i to što nije sačekao ta sat dva da se odigra finale pa onda da prijavi da je pozitivan. Ne on je bukvalno pobegao i iz Monaka to javio. Tipično Bugarski.

  • Siki

    24. jun 2020 | 11:35

    Neka mi neko objasni od kad i zbog cega postoji toliko dodvoravanje i ljubav Djokovica ka hrvatima i cemu izlaganju opasnosti i sebe i svojih najmilijih za dobrobit lijepe nase ,stvarno mi nije jasan kao da nije upoznat sa istorijom i sa kime ima posla .🤔🤔🤔

  • JS

    24. jun 2020 | 11:48

    Svaka čast velikom Radji. Svima je podelio packe. Tako i treba. Sve vas koji napadate ovu divnu ideju i blatite sve oko Novaka, a i njega, treba da je sramota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA