Stigao odgovor na morbidan grafit Đokoviću: Hrvatica kredom napisala Noletu divnu poruku na zidu

Živi! Ima i primera tolerancije i prijateljstva, kakve najčešće šalje i sam teniser

  • 9

Srpski teniser Novak Đoković već nekoliko dana je predmet brojnih kritika, kako u Hrvatskoj, tako i na zapadu zbog organizacije Adria Toura.

Posle zadarskog turnira, čija je završnica otkazana kada je Grigor Dimitrov objavio je da zaražen korona virusom, pojavila se panika među mnogima koji su došli na turnir i slikali se sa teniserima.

Zadarski Zavod za javno zdravlje otvorio je posebne telefonske linije za takve, veliki broj ljudi je testiran, a za više od stotinu njih je preporuka - karantin.

Iako je turnir imao humnanitarni i egzibicioni karakter, a ideja je bila pozitivna, iz Splita je u četvrtak stigla strašna poruka huligana.

- Da umreš od nje, to nam je želja, pozdrav iz Splita, da bog da krepa. Umri si Đokoviću - pisalo je na jednom zidu u Splitu.

Tokom turnira se i sam Novak zarazio virusom korona zajedno sa suprugom Jelenom, pa je ovo bila poruka apropo te činjenice.

Međutim, zid je brzo prefarban, morbidna poruka je osuđena, a pojavile su se i one pozitivne.

- Da dugo živiš to nam je želja. Pozdrav iz Zaboka! Hvala ti!! Đokoviću živi - stoji u poruci koja je istog dana počela da se deli na mrežama.

Video: Kako je Đoković preko noći Hrvatima postao neprijatelj broj 1?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ceca

    26. jun 2020 | 06:17

    A Noleta bas briga sto ga oni mrze...voli ga najpre najvise njegova porodica a zatim i cela Srbija ❤... Ziv ti bio nama Nole...ti si nas ponos...nek puknu dusmani...

  • Pitanje

    25. jun 2020 | 23:42

    Dzabe se perete, znamo ko ste.

  • Boost

    26. jun 2020 | 06:02

    Nisu svi Hrvati najgori Srbi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA