≫ 

Dino Rađa pobesneo zbog Novaka: Miševi ga nabijaju na krst, a sve bi dali da su na njegovom mestu!

Legenda uz Novaka

  • 3
dino-radja-novak-djokovic.jpg

Dino Rađa, legendarni hrvatski košarkaš, govorio je u Jutarnjem programu RTS-a o napadima na Novaka Đokovića.

Burno je reagovao Rađa jer je revoltiran napadima na Novaka, koji je mnogo puta podržao Hrvatsku i na kraju rešio da organizuje turnir Adrija Tur u Zadru.

- Prvo, da odmah razjasnim, jer su mi naravno rekli da branim prijatelja. Međutim, on i ja smo se sreli jednom u životu, popričali par minuta, slikali se i to je to. Ne branim ga zato što smo prijatelji, nego zato što ga prvo izuzetno poštujem kao sportistu, zbog svega što je napravio, a još više ga poštujem zbog njegovog načina ponašanja - počeo je Rađa, koje je bio prilično emotivan.

- Čovek je stvarno pokušao da napravi nešto za nas, nekakvu reklamu. Dogodilo se to što se dogodilo, ali kada pogledate danas, posle osam dana, u Zadru imate troje-četvoro zaraženih osim njih koji su učestvovali. Imate stotine slučajeva okolo, ali nikom ništa. Naravno, nije poenta nabiti na krst nekog nepoznatog, nego nekog poznatog. To što se iživljavaju na njemu je u meni izazvalo reakciju koja je sročena u dva minuta i izašla napolje, i onda su 'poludeli' - kaže hrvatski košarkaš.

Mnogi su prvo pisali hvalospeve o Novaku, a onda su "promenili ploču" čim je objavljeno prvo zaraženo ime, Grigor Dimitrov.

- To je generalno prokletstvo ljudskog roda. Napadaju ga mali miševi koji bi sve dali da budu na njegovom mestu i koji su ljubomorni na njegove uspehe i na sve što on radi. Jednostavno, to je jedna vrsta zločina koji ja nikada neću razumeti i koja je meni nepojmljiva – da se neko veseli tuđoj nesreći. To nije u mom DNK - zaključuje Dino Rađa.

Video: Dino Rađa: Kad Duda Ivkovića viče na Dražena, znaš šta tebe čeka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA