≫ 

Mekinro: Đoković će igrati na US openu, za Nadala nisam siguran

Teniska legenda smatra da će igrači birati turnire na kojima nastupaju

  • 3
Rafael Nadal i Novak Djokovic Đoković

Foto: Profimedia, AFP

Teniska legenda Džon Mekinro komentarisao je nastavak sezone u tenisu i igranje dva Gren Slema u kratkom vremenskom roku.

Podsetimo, US open je na programu od 31. avgusta do 13. septembra, dok će se Rolan Garos održati od 27. septembra do 11. oktobra. Mekinro smatra da će Novak igrati na US openu, dok nije siguran za Rafaela Nadala, kome je primaran Rolan Garos.

Novak Đoković, Džon Mekinro

Foto: AP/Tanjug

- Ja verujem da će vrhunski igrači igrati na oba velika turnira, US Openu i Ronal Garosu. Oni već dugo čekaju priliku da igraju i verujem da će izaći na teren da se takmiče kako međusobno tako i sa mlađim igračima koji im prete.

Imamo dva ogromna turnira koji su igračima veoma važni i naravno, nadamo se da će Novak ozdraviti i odabrati da igra na US Openu. Ja verujem da hoće, dok za Nadala baš i nisam siguran", počinje priču Mekinro.

Objasnio je dalje Džon Mekinro.

- Rafa je najbolji na šljaci i moraš da budeš svestan da ga je tamo jako teško pobediti, on tamo ne gubi svaki dan. Biće zanimljivo videti kakvu će odluku doneti evropski teniseri povodom dolaska u Njujork, svašta može da se desi tokom narednih par meseci.

- Mislim da je moguće igrati US Open i Rolan Garos iako zvuči da su mere isuviše stroge. Očekujem da teniseri dođu, ali ne bih bio iznenađen ukoliko odluče da ne igraju - kaže Mekinro.

(Telegraf.rs9

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko cg primorje

    1. jul 2020 | 12:30

    Dace bog da Nole osvoji oba idemoooo

  • Nada

    1. jul 2020 | 18:21

    Zasto NOLE nebi igrao,igrace NOLE I pobediti.Pa pogledajte samo skor NOLE I Nasal.Mole he bolji u pobedama tako da NOLE moze dobiti na sljaci Nadala,nije Nasal nepobediv.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA