Isplivala emotivna prepiska Novaka Đokovića i Adema Ljajića: Brate moj, hvala ti za Novi Pazar...

Najbolji teniser sveta humanim gestom ganuo reprezentativca Srbije koji je rođen u Novom Pazaru

  • 8
Adem Ljajić, Novak Đoković Foto: MNPress, Nikola Tomić, WhatsApp

Srpski fudbalski reprezentativac Adem Ljajić, rođen u Novom Pazaru, lično je zahvalio Novaku Đokoviću na novčanoj donaciji njegovom gradu u borbi protiv korona virusa.

Na internetu se pojavila "WhatsApp prepiska" između fudbalera Bešiktaša i najboljeg tenisera sveta. Adem je iskoristio njihovo poznanstvo da u ime svih građana Novog Pazara, kao i u svoje lično ime, zahvali Novaku na njegovoj velikodušnosti.

Telegraf je proverio autentičnost prepiske i došao do informacije da je ona istinita.

- Brate moj, hteo sam lično da ti zahvalim. U ime građana Novog Pazara za donaciju koju si poslao mom gradu i u moje ime. Mnogo poruka mi je stiglo iz Novog Pazara, lično meni da ti zahvalim. Pa sam iskoristio to naše poznanstvo. Nadam se da ste ok ti i porodica? Brz oporavak želim - napisao je fudbaler.

Đoković je u odgovoru zahvalio Ljajiću.

- Dragi Ademe, hvala ti na divnoj poruci. Meni je zadovoljstvo, čast i obaveza da pomognem kad god i gde god mogu. Nikad nisam bio u Novom Pazaru, a veoma bih voleo. Čuo sam da grad ima veliku dušu. Mi smo dobro, od juče smo negativni. Nadam se da si i ti dobro, kao i tvoji - odgovorio je Đoković.

Đoković je u sredu donirao Opštoj bolnici u Novom Pazaru pet miliona dinara, a najavio je da će, ukoliko bude potrebno, još da pomogne.

Adem Ljajić, Novak Đoković Printskrin: WhatsApp

Podsetimo, Novak Đoković i njegova supruga Jelena zarazili su se korona virusom pre desetak dana na Adria Tour-u u Zadru, posle kontakata sa Grigorom Dimitrovim, kod koga je prvo ustanovljen virus. Najbolji teniser sveta i njegova supruga nisu imali simptome i otišli su u samoizolaciju, nakon čega su se ponovo testirali posle nekoliko dana i test je bio negativan.

Nakon što je objavljeno da je Novak pozitivan, na njega su se obrušili svetski mediji i domaći kritičari, on je stoičli istrpeo sve uvrede, pretnje i omalovažavanja, a kada je bilo najpotrebnije, prvi se javio da pomogne Novom Pazaru, što mu ovaj grad sigurno nikada neće zaboraviti.

Video: Kako je Đoković preko noći Hrvatima postao neprijatelj broj 1?!

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    3. jul 2020 | 10:47

    Nole pomogne svima ali to neki klošari ne razumiju.Traže da ga na svaki način omalovaže.

  • Lala

    3. jul 2020 | 10:44

    Ipak je ljubav bolja od mrznje.

  • Pop

    3. jul 2020 | 11:00

    Novak je neponovljiv, jedan , jedini i Adem je ljudina , čim je ovo javno objsvio, to je to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA