≫ 

Đoković se vratio na posao: Mnoge će biti sramota zbog napada, posle ovog zauzimanja za sve igrače

Mnogi su ga "bušili" i smenjivali, a on je na to odgovorio velikim potezom i zauzimanjem za tenisere

  • 5

Foto: Mario Ćužić / HTS

Novak Đoković više nema korona virus, a po dobijanju negativnog nalaza, vratio se na posao.

Nije ovaj put u pitanju igra na terenu, već van njega, u funkciji predsednika Saveta igrača.

Dok su ga svetski mediji napadali, on se spremao za konsultacije sa ostalim teniserima oko nastavka sezone, prenosi španska Marka.

Prema njihovim saznanjima, Đoković se aktivirao u razgovoru sa igračima iz top 100, kako bi ukazao na probleme sa rasporedom i zakonskim regulativama različitih država, u vezi sa obaveznim karantinom.

Takođe, Đoković je najavio da će tražiti pokrivanje svih troškova za odlazak na turnire, zbog potencijalnih otkazivanja.

- Svetski broj jedan je rekao da će biti veoma teško da se održi američka turneja, ako igrači potom moraju dve nedelje u karantin po dolasku u Španiju. Istog vikenda kada se završava US open, počinje masters u Madridu - podseća "Marka".

Takođe, stanje u Americi je jako loše, a njujorške vlasti ignorišu tu činjenicu.

- Novak je rekao kolegama da je tražio da se pokriju troškovi puta i hotela ako se narednih dana otkaže Vašington, prvi turnir u rasporedu i ako ima igrača koji su već uplatili aražmane. Mnogi su bili u toj situaciji pred Indijan Vels - zaključuje se u tekstu "Marke".

Video: Oj, Kosovo, Kosovo: Mališani iz Prnjavora pružili podršku Noletu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤨

    4. jul 2020 | 10:55

    Samo slušaj svoje srce, kao i do sada! Pusti sitne duše, neka pričaju! Zna se koliko vrediš i kao sportista, a najviše kao čovek, S' verom u Boga, samo napred.Puno zdravlja tebi i porodici!!!!

  • Oki

    4. jul 2020 | 12:31

    Nole naučio si školu samo gledaj sebe,ne mešaj se više za druge tenisere,osvoji sve što se bude organizovalo,pa nek puknu.

  • Krug Trojke

    4. jul 2020 | 14:37

    Kad Nole organizuje turnir u Srbiji i Hrvatskoj nije u redu, a kad Ameri organizuju onda je u redu i bez rizika. U čemu je razlika??? A da tamo ima više zaraženih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA