≫ 

Nestorović o Novaku: Zaraženi su lakše bolesni, ali ovi što ga napadaju su za psihijatriju

Novi nastup Nestorovića nikog neće ostaviti ravnodušnim

  • 15
Branimir Nestorović Novak Đoković Foto: Tanjug/Dimitrije Kujundžić/ MN press

Pulmolog dr Branimir Nestorović gostovao je na Prvoj, gde je branio Novaka Đokovića od napada, nakon organizacije Adrija tura.

Poznato je da Đoković i Nestorović imaju sjajan odnos, pa je poznatom lekaru posebno teško pala hajka sa kojom se Novak suočio.

- On je doveo sve te ljude u Beograd, turnir nije greška, da li su grešili sa žurkom, to već možemo da diskutujemo. Meni niko ne može da zabrani da imam odnose sa HIV + ženom i da se zarazim. Svačije je pravo da se inficira i zarazi, a teško je bili šampion ako si Srbin - rekao je Nestorović.

- Niko nije umro na Novakovom turniru. Par njih se zarazilo, i to je to, nisu ni bili teško bolesni. Napadali su ga, to je već bilo za psihijatriju, a sada ga teniseri brane, karijera tenisera ne ide ako sedi po bunkerima i ne trenira. Novak je jedan, kao što kaže Miljenko Jergović, on je divan čovek i veliki ljubitelj ljudi, pa tek onda komentarišite Novaka. Dino Rađa je sve lepo rekao.

Podsećanja radi, Dino Rađa je najžešće branio Novaka, koji je i sam bio zaražen korona virusom, ali se od njega brzo oporavio.

Odmah pošto je dobio negativan nalaz, Novak je krenuo u misiju borbe za sve tenisere, koji se suočavaju sa finansijskim gubicima.

Video: Oj, Kosovo, Kosovo: Mališani iz Prnjavora pružili podršku Noletu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toma

    4. jul 2020 | 11:19

    Dr Nestorovic je vise od doktora a mnogo vise je COVEK, zapamtite covek?! Ne igrajte se sa strucnim covekom, na stranu je sve, ali doktora Nestorovica ko nepoznajem, nemoze ni da sudi o njemu?! Sve njegove kolege u timu postujem, ali njega iznad svega!!! Po mentalitetu bez obzira na godine slican je Noletu zato se i razumeju?! O Novaku, sve je ispicano, on je nesvakidasnji i planetarni.!!

  • y

    4. jul 2020 | 13:08

    Ti si doktore lepo reko. Ukratko al jasno . Pa šta reći struka je struka . Živ bio Doktore i naš Nole.💪💪💪

  • Istina

    4. jul 2020 | 10:50

    Bravoooo, doktore! Zdravi bili! Vreme će pokazati, koliko ste sve vreme bili u pravu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA