≫ 

Šmekerska izjava oca Dominika Tima povodom Đokovićevog turnira. Isprozivao jeftine kritičare

Otac trećeg tenisera sveta smatra se oglasio posle svih napada na Novaka

  • 0
Dominik Tim, Aleksandar Zverev, Novak Đoković

Foto: Srđan Stevanović

Volfgang Tim, otac austrijskog tenisera Dominika Tima, izjavio je da Novak Ðoković ogranizacijom humanitarnog Adria Toura nije uradio ništa loše.

Otac i trener 26-godišnjeg tenisera, koji je pobedio na Adria Touru u Beogradu, rekao je za austrijski Preše da svetski broj jedan nije prekršio nijedno prvailo srpski i hrvatskih valsti o korona virus, kao i da je turnir imao za cilj prikuplajnje novca u humanitarne svrhe

- Ne odobravam ono što se desilo na Adria touru, ali osuđivanje Ðokovića i priče da je on nešto pogrešno uradio, baš su jeftine za mene.

- Naravno da igranje u noćnom klubu tokom turnira nije bilo idealno, ali Ðoković u principu nije učinio ništa loše. Bili su nemarni i euforični-  rekao je Tim za Preše.

On je potvrdio da će njegov sin novac zarađen na turniru u Beogradu donirati humanitarnim organizacijama.

Adria Tour u Zadru prekinut je kada je bugraski teniser Grigor Dimitrov saopštio da je pozitivan na korona virus, a kasnije su pozitive nalaze imali Borna Ćorić, Viktor Troicki, kao i sam Ðoković, koji se zbog svega toga našao na meti kritike.

Video: Milošević održao motivacio govor pred duel sportista i glumaca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA