≫ 

Navijači stali u Novakovu odbranu: Ovo je dokaz da su Amerikanci licemerni kada je u pitanju Đoković

- Zanimljivo je videti kako teniski mediji u SAD i Velikoj Britaniji nisu bili ni blizu tako zlobni u kritikama ovog događaja i incidenta kao što je to bio slučaj sa Adrija Turom - jedan je od komentara

  • 22
Adria tour, Dominik Tim - Filip Krainović Foto: Marko Jovanović

Informacija da je američki teniser Frensis Tijafo oboleo od korona virusa samo je još jednom pokazala da inostrani mediji imaju dvostruke aršine kada je u pitanju Novak Đoković.

Jer, nakon što je se na Adria Turu pojavila korona, skoro svi mediji (kao i veliki broj tenisera) su se utrkivali ko će prvi "pljunuti" i osuditi Novaka, dok je pozitivan nalaz Tijafoa očigledno nešto što je normalno.

Pogotovo što se turnir u Atlanti neće ni prekidati, odnosno Sem Kveri, koji je igrao u subotu protiv Tijafoa, naći će se na terenu i u nedelju.

Naravno, ljubiteljima tenisa širom sveta nije promaklo to maliciozno izveštavanje u slučaju Đokovića, dok turnir u SAD "niko ne dira." A to se pogotovo videlo u komentarima na tvit koji je okačio Hrvat Ivo Karlović kojim je pitao za mišljenja posle informacije da je Tijafo pozitivan.

- Zanimljivo je videti kako teniski mediji u SAD i Velikoj Britaniji nisu bili ni blizu tako zlobni  u kritikama ovog događaja i incidenta kao što je to bio slučaj sa Adrija Turom - napisao je korisnik sa nadimkom "Dazzling_Dazz" koji je komentarisao i dva statusa američkog teniskog novinara Breta Habera:

- Američko medijsko licemerje je u najboljem redu - osvrće se "Dazzling_Dazz" na statuse Habera koji je ispljuvao Đokovića i celu tu situaciju na Adrija Turu, dok je u "slučaju Tijafo" samo poželeo brz oporavak pomenutom teniseru.

Naravno, pomenuti korisnik nije bio jedini koji tako misli s obzirom na to da je veliki broj komentara na Karlovićev status bio vezan za licemerje Amerikanaca u ovom slučaju.

>>> Teška je situacija u Barseloni - tri remija u poslednja četiri kola, nezadovoljstvo u ekipi… I večeras (22.00) Katalonci idu na noge Viljarealu koji je u sjajnoj formi. Novi neuspeh Katalonaca značio bi gubitak titule i verovatno promenu trenera. Dvojka je 1,80, a dupla šansa 1X 2,01. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Viljareal - Barselona.

Neki su se ironično zapitali da nije Novak možda kriv i za to što se desilo u Atlanti, dok su drugi tražili "objašenjenje" od ljudi koji su iz prvih redova kritikovali Srbina.

Video: Skandalozni grafiti u Splitu protiv Novaka Đokovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    5. jul 2020 | 08:05

    Зар није једноставније написати у којем случају американци нису лицемерни ... списак би био краћи!?

  • Narcis

    5. jul 2020 | 09:18

    Kao da nismo znali. Osetili smo 1999,osecamo i danas na KiM. To je narod koji je satkan od zlobe,mrznje posebno prema Srbima. Zasto? Zato sto imaju kompleks nize vrednosti,jer su narcisodni i misle za sebe da su naj,naj i sve u superlativu,a stvarnost je drugacija. Zalosno. Molim vas objavite komentar

  • Mane

    5. jul 2020 | 09:17

    Mogu da mu pljunu pod prozor mrze ga samo zato što je Srbin!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA