Felisijano Lopez isprozivao novinara koji redovno pljuje po Novaku: Ovacije za još jedan glup tvit!

Novi "Tviter rat" na pomolu

  • 0
Ben Rotenberg, Felisijano Lopez Printskrin: Youtube/Ubitennis/US Open Tennis Championships

Novinar Njujork Tajmsa Ben Rotenberg, poznat po tome da je žestoko prozivao Novaka Đokovića tokom karantina, ali i inače tokom karijere naboljeg tenisera sveta, naišao je na nekoga ko neće tek tako da mu prećuti na komentare.

Naime, Rotenberg se oglasio na Tviteru, gde komentariše aktuelna dešavanja u svetu tenisa i posle Adrija Tura kritikovao je i turnir u Atlanti.

- Još jedno mišljenje o tenisu imam u toku pandemije koronavirusa. Voditelji "Tennis Channel-a" imaju istu odgovornost, ako ne i veću, za bezbednost kao organizatori. Nemojte da plaćate prava na nebezbedne turnire! Nemojte da promovišete, pokazujete, slavite nebezbedne događaje kao što su Adria Tour, Atlanta, WTT - napisao je Rotenberg.

Španski teniser Felisijano Lopez odlučio je da mu odgovori na ovo.

- Ovacije za još jedan glup tvit! Jednog dana ćeš prestati da se**š i počećeš da podržavaš sport za koji radiš? Uvek tražiš dramu, zar nisi umoran od toga? Više informacija, a manje mišljenja - rekao je Felisijano.

Ipak, Rotenberg mu nije prećutao na to.

- Novinarstvo je objavljivanje onoga što neko ne želi da bude objavljeno, sve ostalo je odnos sa javnošću. Ne očekujem da teniser koji bira sukob interesa, to shvati. Umesto toga, pitam ostale novinare koji igrači veruju da "rade za tenis", kada su poslednji put iznervirali nekog - odgovorio je Rotenberg.

Video: Kako je Đoković preko noći Hrvatima postao neprijatelj broj 1?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA