≫ 

"Đoković i Federer u istoj svlačionici, značajno se gledaju": Beker otkrio kakva je bila tenzija

Bivši Novakov trener ispričao anegdotu posle jednog meča

  • 0
Federer, Novak Djokovic

Foto: Tanjug/AP

Bivši trener Novaka Đokovića, Boris Beker, otkrio je u razgovoru za Eurosport neobičnu situaciju i atmosferu koja je vladala između Novaka i Rodžera, posle jednog meča, kada su delili svlačionicu.

Beker je ispirčao da je sa Novakom najviše radio na mentalnoj pripremi, da shvati da može da pobedi Federera i Nadala, od kojih je pre toga gubio mnoge velike mečeve.

- Ja sam krenuo od Novakovog mentaliteta. Rekao bih da je tu sve u navikama i tome kako ulazite u velike mečeve. Njegova pozicija na terenu nije bila baš dobra. Izgubio je nekoliko velikih finala od Rafe i Rodžera. Njegov stari pristup je bio nekako isuviše defanzivan, pasivan. Ako bi dozvolio igračima da ga nadigraju, a mnogi su fizički bili jaki, bio je to kompletan problem - rekao je Beker, a zatim se prisetio neobične situacije sa prvog meča protiv Federera.

- Sećam se kada sam prvi put stajao kraj terena, i tada su Novak i Rodžer bili veliki rivali, pričali su sa Stefanom i sa mnom pre meča, rukovali se, nešto međusobno pričali. Čak i posle meča mi je atmosfera bila malo neobična, imali ste dvojicu igrača u uglovima svlačionice, koji se značajno gledaju, a Stefan i ja smo razgovarali kao da se radi o šetnji u parku - rekao je Beker za Eurosport.

Video: Novak otkrio šta se dešava u svlačionici posle mečeva između njega, Nadala i Federera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA