Federer na meti kritika zbog neodgovornosti: Fotkao se sa navijačima, delio autograme...

Ni Švajcarac nije baš savršen

  • 3
Rodžer Federer

Foto: AP/Tanjug

Švajcarski teniser Rodžer Federer našao se na meti kritika ovog puta iz sličnog razloga zbog kog strani mediji targetiraju Novaka Đokovića.

Samo značajno blaže, jer je Švajcarac usnimljen kako se druži sa navijačima u vezi sa promocijom patika "Rodžer".

- Kao što se pričalo kada je bila reč o Đokoviću, tako treba reći i sada. Rodžer Federer se slikao sa navijačima bez maske ili održavanje socijalne distance od jednog metra. Takođe možete videti da uzimaju i tuđe olovke zbog autograma. Pogrešno - napisao je Hoze Moron sa portala "Punto de break".

Da podsetimo, Federer se prethodnih meseci oporavljao od povrede kolena koje je operisao zimus. Što se tiče kritika na račun Đokovića, srpski igrač je bio njihov predmet zbog organizovanja Adria Tour-a.

Na turniru u Beogradu i Zadru su igrali neki vrhunski teniseri, a kada je Bugarin Grigor Dimitrov objavio da je zaražen korona virusom, zadarsko finale je otkazano kao i nastavak jadranske turneje.

 

Međutim, poslednjih nedelja se mimo nje broj zaraženih korona virusom u svetu drastično povećao, iako se činilo da pandemija jenjava početkom leta.

Video: Đorđe Đoković: Skoro smo saznali za Dmitrova, teško nam je, svi će biti testirani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • W

    10. jul 2020 | 17:48

    Sad kad ga englezi, ameri i Kirjos počnu pozivati:)

  • Mihailović

    10. jul 2020 | 16:27

    Federeru je sve dozvoljeno...na "zapadu" u svemu dvostruki aršini...pa kad vidiš i prehrambene artikle, i mnogu drugu robu , za njih kvalitetnije , a za ostale gde i mi spadamo slabije kvalitete,tako namenski proizvode za određeno tržište...

  • Cc

    10. jul 2020 | 19:47

    Mogu da mu pljunu pod prozor ko i novaku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA