≫ 

Bosanci otkrili kakve je zahteve Novak imao: Ostavio ih je u neverici svojom skromnošću

U BiH je dolazak Novaka Đokovića prvorazredna senzacija

  • 10
Novak Đoković

Foto: Instagram.com

Novak Đoković potvrdio je odavno da je najbolji sportista na prostorima bivše Jugoslavije, nema sumnje da je i najpopularniji.

To potvrđuju sve fotografije i snimci iz BiH, već po sletanju u Sarajevo su zahtevi za selfi ili autogram bili beskrajni, a Novak se potrudio da svima izađe u susret.

U hotelu na Trebeviću gde je odseo, domaćini su za portal Klix.ba otkrili da Novak nije imao preterane zahteve, iako je dobro poznato koliko pažnje posvećuje ishrani.

- Novak je od početka bio divan prema svima, uvek je razgovarao s osmehom i nijednog trenutka, iako smo mi bili svesni toga, nije se mogao steći utisak da je reč o svetskoj ličnosti i jednom od najpoznatijih sportista današnjice - rekli su ovom portalu zaposleni iz hotela.

- Nije bio zahtevan i bila je velika čast na taj jednostavan način raditi s takvim profesionalcem - rekli su radnici, koji su čak tražili zamenu smena kako bi upoznali Novaka.

Novak je iza sebe ostavio uredan apartman, imao je pogled na lepote Trebevića, a što se ishrane tiče, nije bilo prohteva.

 

- U dogovoru s njim, shvatili smo da nije previše zahtevan i bilo je lako sve ispoštovati. On je vrlo jednostavan i normalan čovek, prema svima je pokazao maksimalno poštovanje - rekli su iz kuhinje hotela.

Video: Srdačan pozdrav Novaka Đokovića i Milorada Dodika: Nema distanciranja u Republici Srpskoj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • y

    15. jul 2020 | 18:10

    Gde bi bili kad bi svi bili kao Nole.👑🇷🇸❤️

  • Johan

    15. jul 2020 | 18:13

    Svaka čast što je obišao i piramide koje su gradili srpski Faraoni.

  • Ivan ali bolji

    15. jul 2020 | 20:55

    I ja bi bio skroman imao bi jednu zelju....plavusa sa slike...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA