Prozivao je Hrvate, imao seks sat pre meča, a sada je Francuz izveo nikad viđen potez u tenisu

Benoa Per je izveo neverovatan potez pre nekoliko dana

  • 0
Benoa Per Printskrin: Youtube/Ultimate Tennis Showdown

Francuski teniser Benoa Per oduševio je svetsku javnost potezom koji je izveo tokom rekreativnog meča protiv sunarodnika Rišara Gaskea!

Uz komentar "nikad viđen potez u tenisu", većina svetskih medija prenela je ovaj poen 22. tenisera sveta koji je neočekivano reagovao na mreži.

Posle velikog broja razemnjenih udaraca sa Gaskeom, Per je u jednom trenutku izstrčao na mrežu i krenuo da "zakuca" lopticu. Međutim, pustio ju je da padne, a zatim lagano plasirao preko.

Per je nedavno bio u centru pažnje svetske javnosti i zato što je priznao da je svojevremeno imao seks sat vremena pre početka meča. I to u mnogim gradovima, a jedan od njih je i Pariz.

Takođe, Per je početkom godine, tokom meča ATP Kupa između Francuske i Hrvatske, isprozivao "komšije" zbog atmsofere koju su pravili, smatrajući da nije prikladna.

- Hrvatska publika nije bila dobra. Tačno je da su pravili dobru atmosferu, ali nisu bili fer u nekim situacijama. Nekada se na terenu ne ponašam dobro, to znam i priznam, ali su navijači iz Hrvatske bili neumereni. Uvek su pričali između prvog i drugog servisa, pogotovo u tesnim momentima. Nosili su kape za vaterpolo, nije trebalo ništa da čuju sa tim kapama. Neka se vrate u bazen s njima - rekao je Per.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA