≫ 

Sećate li se devojčica i "korona tenisa" s krova na krov? Nisu verovale očima ko im je došao u goste

Sreća je blaga reč da se opiše osećaj ove dve devojčice kada su ugledale Švajcarca na svom krovu

  • 3
Federer i vitorija Foto: twitter/Parth MN

Mlade italijanske devojčice Vitorija (13) i Karola (11) u jeku prvog talasa korone, kada je Italija prebrojavala hiljade mrtvih, poslale su u svet sliku nade i sliku života prebacivanjem loptice sa krova na krov, jer drugačije nisu mogle u izolaciji.

Video "očas posla" postao hit viral na internetu, svet je bio oduševljen i ohrabren prizorom dve devojčice koje se igraju i prkose smrti i koroni, a opet su bile odgovorne i sa distance uživale u svom omiljenom sportu.

Danas, tri meseca posle horora koji je preživela Italija, Vitorija i Karola su ponovo aktuelne, i to zbog neverovatnog gesta kompanije "Barilla" i velikog Rodžera Federera.

vitorija Foto: twitter/parthpunter

Švajcarac je, pogađate, posetio gradić u Liguriji odakle su devojčice, a mesto susreta bila je, naravno, sada već čuvena zgrada gde je nastao verovatno najgledaniji teniski video u doba korone.

Malo je reći da su Vitorija i Karola bile iznenađene kada su na krovu ugledale legendarnog Švajcarca. Nisu mogle da veruju svojim očima.

- Igrao sam na toliko mesta u svojoj karijeri, po čitavom svetu, ali ovo mi je definitivno jedno od dražih terena jer me podseća na poseban trenutak - rekao ej Federer.

Jasno je da je ova trojka odigrala egzibiciju na krovovima zgrada, baš kao na čuvenom klipu, s tim da su sada njih dve bile na istoj strani, a specijalni gost na drugoj zgradi. Iskustvo koje će Vitorija i Karola pamtiti dok su žive.

Najlepše je tek usledilo: mogle su kasnije na miru da razgovaraju sa Rodžerom, da uzmu autogram, da se "fotkaju" sa njim do mile volje.

I ovim se nije završilo njihovo druženje. Federer ih je pozvao da uskoro budu njegove specijalne gošće u njegovom teniskom kampu ili kod Nadala na Majorci, gde požele.

Sjajna priča i sjajan gest legendarnog Švajcarca.

Podsetite se kako je sve počelo.

Video: Najbolji teniser sveta odgovorio na izazov Rodžera Federera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA