≫ 

Đoković predvodi listu tenisera koji će igrati na US Openu

Na njoj neće biti Federer i Nadal...

  • 5
US open, tenis, teren stadion Foto: Tanjug/AP

Najbolji svetski teniser Novak Đoković predvodi listu igrača koji će ove sezone učestvovati na US Openu, objavili su organizatori takmičenja!

Đoković će u Njujorku napasti svoju 18. gren slem titulu, a posao će mu biti donekjle olakšan s obzirom na to da na US Openu neće igrati Rodžer Federer i Rafael Nadal koji je saopštenjem šokirao javnost.

Od igrača iz TOP 10 nema ni Gaela Monfilsa, ali tu su Tim, Zverev, Cicipas, Medvedev, kao i Marin Čilić. Podsetimo, ovogodišnji US Open se igra od 31. avgusta do 13. septembra.

Podsetimo, uvertira za US Open biće Sinsinati Masters koji će se takođe igrati u Njujorku, dok je turnir u Madridu otkazan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • eNL

    4. avgust 2020 | 22:14

    samo da ne izgubi sad kad nisu ova dvojica tu ...bilo bi posle...svašta bi se pričalo

  • MN CG

    4. avgust 2020 | 23:13

    NOLE STA GOD ODLUCIS TI SE PITAS JA BIH VOLJELA DA TE GLEDAM KAKO POBEDUJES I AKO ODKAZES ZBOK OVE SITUACIJE KOJA VLADA SVIJETOM POSTUJEMO ZELIMO TI SRECU

  • Igor Obrenovac

    5. avgust 2020 | 11:44

    Suvise je bila duga pauza da bi mogli bilo sta da prognoziramo. Voleo bih da Nole odigra i Sinsinati, tu bi videli koliko trenutno moze. Ocekujem mnogo iznenadjenja, ocekujem brza ispadanja Zvereva i Cicipasa. Tim je druga prica, posvecen treninzima, jak u glavi, verovatno i silno motivisan da napokon uzme GS.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA