≫ 

Da bih pobedio na Svetskom, moram da budem kao Đoković: O'Saliven se ugleda na srpskog asa

Legendarni snukeraš Roni O'Saliven kaže da će morati da bude poput Novaka Đokovića da bi uspeo da pobedi na Svetskom prvenstvu u snukeru

  • 0
Novak Đoković u poseti bosanskim piramidama Foto: E.M/Klix.ba

O'Saliven je nedavno rekao da i sa 44 godine i dalje može da igra vrhunski zbog toga što nema jake konkurencije, te da bi morao da igra bez ruke i noge da bi ispao iz reda najboljih snukeraša.

Međutim, petostruki prvak sveta se sada namerio na Kajrena Vilsona u finalu i zahvaljujući velikom iskustvu koje skuplja još od 1992. godine do sada, zna šta mu je potrebno za trijumf.

- Da bih osvojio ovu titulu moram da budem kao Novak Đoković. On je strašno konstantan, radi sve jako dobro i ne poklanja vam ništa. Nije najgraciozniji teniser, nema tu briljantnost Rodžera Federera ili taj forhend Nadala koji će vam otići preko ramena... Ali sve je tu od početka do kraja i njegova forma ne opada mnogo. Uvek igra u skladu sa visokim standardima - objasnio je O'Saliven.

Njega je upravo Đoković ispratio u petak kada je ušao u završnicu Svetskog šampionata.

Do finala je stigao pobedom nad Markom Selbijem sa 17:16 u frejmovima u Šefildu, iako je Selbi većim delom susreta imao prednost.

Video: Novak Đoković se vratio u Beograd i odmah odradio trening

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA