Novak je trenutno nepobediv! Vilander hvali Đokovića i tvrdi da sve zavisi od njegove koncentracije

Mats Vilander, nekadašnji Grend slem šampion smatra da Novaka Đokovića u ovom trenutku Jan-Lenard Štruf ne može da pobedi

  • 10
Mats Vilander, Novak Đoković Foto-montaža: Wikimedia/Corinne Dubreuil/Eurosport, Tanjug/AP

Šveđanin je u komentaru za Eurosport naveo da jedino Novak može samom sebi da naudi ako izgubi koncentraciju, jer u suprotnom nema rivala koji bi mu parirao u Njujorku.

Čak i kada nije igrao idealno zbog povrede vrata prošle nedelje, srpski as je stigao do 35. Masters titule pobedom nad Milošem Raonićem.

Manje od nedelje kasnije, prošao je u treće kolo US Opena iako je izgubio prvi set u taj-brejku od Kajla Edmunda u drugom kolu, a posle lagano dobijenog prvog kola protiv Damira Džumhura.

- Novak Đoković će verovatno zahvaljivati sebi što je u sredu izgubio prvi set protiv Kajla Edmunda jer ga je to nateralo da igra uprkos zaostatku i primoralo da osvoji četiri, pet gemova u drugom setu da ne bi došao opet u nezgodnu situaciju. Rekao bih da će mu ta činjenica da je izgubio pomoći, posebno kad bude igrao protiv nekoga kao što je Štruf koji servira "bombe" konstantno i koristi šanse stalno. Jan-Lenard će svakako biti spremniji - ocenio je Vilander.

Đoković i Štruf su već odigrali jedan meč skoro, prošle nedelje kada su se sastali na Mastersu Sinsinati.

I to na istim terenima gde će se sastati i sada, s tim što ovog puta možda teren bude veći, a to može da pogoduje Štrufovim servisima jer uopšte neće biti vetra.

- Istovremeno, Novak jednostavno uživa u svom malom svetu jer kad nema navijača da ga ometaju i može da radi šta god hoće u smislu gestova i govora tela. To zavisi od njega. Ako Novak izgubi koncentraciju onda Štruf može da bude problem, ali ne vidim kako to može da se desi. Novak je nepobediv u ovom trenutku - uveren je Vilander.

Video: Kaži mu da sedne: Nakon greške Džumhura, Đoković urlao na svoju ložu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Живкони

    3. septembar 2020 | 09:51

    Не свиђа ми се кад га овај хвали!!!

  • Dr.🇷🇸

    3. septembar 2020 | 10:06

    Vilander je "pokvaren" do srži, večito je bio u senci velikih i on je našao da komentariše kralja tenisa NO1E-ta !

  • Mane

    3. septembar 2020 | 10:40

    Da su tu i Nadal i Federer ne bi mogli ništa. Mašina se upalila i melje....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA