≫ 

Nadal se prvi put oglasio posle izbacivanja Đokovića sa US opena: Žao mi ga je...

Španski teniser se sprema za prvi nastup posle sedam meseci pauze

  • 3
Rafael Nadal, Novak Đoković Foto: Profimedia

Rafael Nadal se priprema za povratak na teren posle sedam meseci, pauze, a Masters u Rimu će mu biti prvo takmičenje, ali i priprema za Rolan Garos.

Svetski broj dva je izrazio saosećanje sa svojim velikim rivalom Novakom Đokovićem, posle izbacivanja sa US opena i poručio da, jednostavno, nije imao sreće.

- Imao je puno pehova, zaista mi ga je žao. Nije imao sreće. Imao je sjajnu priliku na tom Grend slemu. Ne bih trebalo raditi takve stvari, ali nesrećne stvari se dešavaju - izjavio je Nadal.

Nadal se sprema za nastup u Rimu na "njegovoj" podlozi, šljaci. U prvom kolu je slobodan, a u drugom će mu protivnik biti sunarodnik Pablo Karenjo-Busta.

- Sada se osećam veoma dobro, ali sam malo 'ispod normale' jer se dugo nisam takmičio. Karenjo-Busta dolazi posle igranja polufinala US opena. Biće težak, ali ujedno i dobar test da vidim kako se zaista osećam na terenu - rekao je Nadal medijima u Rimu.

Video: Zanimljiv program uživo: Najpoznatiji teniseri sveta u razgovoru na Instagramu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xyz

    14. septembar 2020 | 18:50

    Zali ti sebe a nemoj zaliti Novaka,rszmisljaj o tome da se i tebi moze desiti da pogodis sudiju lopticom,jedino je razlika sta tebe nebi izbacili sa turnira ti si njihov miljenik.Zato mi imamo Noleta legendu i kralja tenisa i humanosti.Nole napred do pobede.

  • ✍️

    14. septembar 2020 | 17:23

    Sve se bojim kolko ga žale.

  • Oki

    14. septembar 2020 | 22:58

    Sad se vraća kao da je on osvojio US open.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA